Successos

La dona morta a Empuriabrava es va afogar

Tot indica que la víctima, de 67 anys i veïna de Ceret, va caure accidentalment

L'autòpsia ha confirmat que la dona que dimarts va ser trobada surant al mar al final de l'espigó d'Empuriabrava va morir afogada, ja que tenia aigua als pulmons. La hipòtesi que els investigadors consideren més probable és que la víctima, Gillette Mari-Claude Lajarige, de 67 anys, va caure al mar accidentalment, potser a conseqüència de la ventada. El cos el va descobrir a quarts de dotze del migdia el personal de manteniment i control de la marina d'Empuriabrava fent la seva ronda habitual. Se suposa que feia poques hores que la dona era a l'aigua.

El seu vehicle –un Citroën ZX de matrícula francesa del departament de Cruesa–, que la dona a vegades feia servir per dormir-hi, va ser trobat a prop de l'espigó aparcat en una zona groga i amb les portes obertes. Estava replet d'objectes personals, com ara medicaments, documentació, roba i bosses. La dona no estava de manera fixa a Empuriabrava, però hi era sovint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia