Successos

Un home de 84 anys mata el seu gendre a trets a Bellpuig

La policia intenta aclarir les circumstàncies del crim, però la principal hipòtesi és que l'home va treure una arma curta enmig d'una discussió

L'alcalde assegura que la família no havia mostrat prèviament cap indici de tensió

Una discussió entre un home de 84 anys i el seu gendre, de poc més de 60 anys, va desembocar en un crim ahir a Bellpuig. Jaume Gabernet, empresari jubilat, presumptament va disparar dos trets contra Josep Aguiló, el marit de la seva filla, mentre discutien acaloradament dins una nau de l'empresa familiar. L'agressor, que no va oposar cap resistència quan els Mossos van acudir a arrestar-lo, està detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, els fets van desencadenar-se poc abans del migdia. Agressor i víctima eren dins les instal·lacions de Pretensats Gabernet, un negoci familiar dedicat a les estructures de formigó. En un determinat moment i per causes que els Mossos estan tractant d'aclarir, el sogre va agafar una pistola antiga que era propietat seva i va encanonar el gendre. Tot seguit va disparar i el va deixar abatut a terra. Sanitaris i efectius d'emergències van desplaçar-se al lloc però no van poder fer res per mantenir viu l'home, que era pare de dos fills.

Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig, no va ocultar la seva consternació per uns fets que, segons va dir, van causar molta sorpresa entre els veïns del municipi perquè no es coneixia cap disputa familiar prèvia que pogués portar a pensar en un desenllaç tan tràgic. De fet, diverses fonts destacaven ahir que l'agressor i la víctima convivien a la mateixa casa. En el mateix context, també s'assenyalava que l'homicida havia quedat vidu recentment.

L'alcalde sí que va posar de manifest que el negoci familiar d'estructures de formigó havia passat un fort sotrac a causa de la crisi i que l'activitat de l'empresa era molt escassa des de fa més d'un any.

Els agents de la unitat d'investigació dels Mossos van recollir pistes al lloc dels fets per tractar de corroborar la declaració del detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia