Successos

El jubilat que va matar el gendre a Bellpuig temia ser enverinat

Jaume Gabernet ha passat la seva segona nit als calabossos de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cervera. L'home, de 84 anys, serà traslladat aquest divendres al jutjat de guàrdia que investiga el crim de Josep Aguiló, de 60 anys i gendre de l'homicida.

Gabernet, que va avisar els serveis d'emergència després de disparar almenys dos trets sobre el cos del marit de la seva filla, ha donat a la policia escasses explicacions dels motius que van portar-lo a prémer el gallet. Ara bé, en declaracions a Televisió de Catalunya la seva advocada, Laura Buetas, ha revelat que Gabernet se sentia amenaçat pel gendre i que temia que li provoqués algun mal o, fins i tot, que l'enverinés mortalment. La lletrada pensa al·legar que el jubilat té un trastorn mental. Jaume Gabernet, que havia quedat vidu feia mesos, és investigat per un presumpte delicte d'homicidi.

La víctima, que deixa dos fills, gestionava, juntament amb la seva dona, l'empresa familiar d'estructures de formigó. L'alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha explicat que des de feia més d'un any el negoci passava per hores baixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia