Successos

societat

drogues

Atrapen dos traficants emboscats

La Guàrdia Civil els va descobrir entre la Jonquera i Capmany

La Guàrdia Civil va detenir l'11 de maig dos homes gambians que van ser enxampats in fraganti quan eren en una zona boscosa entre la Jonquera i Capmany preparant dosis de droga per vendre a la clientela, que ja sap on ha d'anar per comprar.

L'existència de punts de venda de droga en paratges boscosos propers a l'N-II o a les ribes de la Muga, a l'Alt Empordà, es sabuda des de fa temps. Per això, segons informa la Guàrdia Civil, van decidir augmentar la vigilància en aquestes zones propícies per a la compra i la venda de droga. Dimecres passat, a dos quarts de tres de la tarda, uns guàrdies que feien la ronda entre la Jonquera i Capmany van veure dos homes negres ajocats remenant alguna cosa, amagats darrere unes bardisses. Quan van veure la Guàrdia Civil, els dos homes es van aixecar i van començar a córrer, tot i que els guàrdies els van cridar que s'aturessin, i es van endinsar en el bosc. Els guàrdies civils els van perseguir i van aconseguir detenir-los, primer un, i, més tard, l'altre. Amb dificultats, però, perquè els dos fugitius es van resistir tant com van poder a l 'hora de l'arrest. Els guàrdies van inspeccionar el lloc on s'amagaven els sospitosos i van trobar-hi material preparat per a la venda: 58,7 grams de cocaïna, 187 grams d'heroïna i 250 grams de substàncies per tallar la droga. També hi havia una bàscula digital, unes tisores i retalls de plàstic per embolcallar les dosis. Els dos gambians, que tenen residència a Figueres, van ser posats a disposició judicial per un delicte contra la salut pública i un altre de resistència a l'autoritat i el jutge els va fer empresonar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia