Programació TV3

Divendres, 14 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El dia abans que es facin els plens d'investidura als ajuntaments, el programa entrevista tres alcaldables: Miquel Pueyo, d'ERC, que es convertirà en el nou paer de Lleida; Marta Farrés, del PSC, que ha aconseguit que els socialistes recuperin l'alcaldia de Sabadell; i Anna Erra, candidata de Junts per Catalunya a Vic. També es parla amb la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que ha sotmès a les bases de la coalició la decisió sobre qui ha de ser el seu soci a l'Ajuntament. A més, Josep Salas, que va ser sergent del bàndol republicà i que ara té 100 anys, explica la seva vivència com a presoner en camps de concentració del franquisme. I la periodista Anna Guitart porta les recomanacions literàries de cada divendres; en aquesta ocasió, molt inspirada en el final del judici del procés.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Com si fos ahir
Emissió dels capítols Cap. 393 i Cap. 394.
Sèries
Durada: 75'
16.55
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
En aquesta entrega del programa es destaca la victòria de Rafa Nadal a París, amb el seu 12è títol de Roland Garros. Tampoc no es pot perdre l'últim repte de Riqui Puig amb un pal i una pilota de golf, i es mostra una cursa molt curiosa amb cadires a Tòquio. I, tot i que s'ha acabat la lliga de futbol, als Estats Units encara juguen i els porters fan de les seves. La secció NTLF continua repartint premis al vídeo més divertit i curiós i el World Roller Games obsequia el millor truc sobre rodes de la setmana. I es pot veure una altra entrega del particular Messi Challenge del programa.
Altres
Durada: 45'
22.45
La gran pel·lícula: Musa
Després de la sobtada i tràgica mort de la seva parella, el professor Samuel Solomon té un malson recurrent en el qual una dona és assassinada. La mateixa dona que apareix cada nit a la seva ment és trobada morta en idèntiques circumstàncies a les del seu somni. Investigant, el Samuel coneix la Rachel, una jove que assegura haver somiat amb el mateix assassinat. Junts fan tots els possibles per descobrir la identitat de la dona misteriosa, submergint-se en un món fosc per intentar esbrinar la veritat.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.45
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Lluís Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Barcelona Bluegrass Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'