Programació TV3

Dimecres, 19 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista el conseller d'Interior, Miquel Buch, després de la remodelació de la cúpula dels Mossos. A la tertúlia s'hi incorpora el professor de Ciència Política Lluís Orriols, quan fa cinc anys que Felip VI va rellevar el seu pare com a rei d'Espanya. Lídia Heredia també conversa amb Josep Pallàs, el bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan, que aviat farà 10 anys. Després José Martí Gómez presenta Los Lara. Aproximación a una familia y su tiempo, el llibre que acaba de publicar sobre aquesta família complexa i poderosa. A més, s'explica com s'està vivint a Rússia l'èxit de la sèrie Chernobyl, que ha disparat el nombre de visites turístiques a la zona de l'accident. I també s'analitza la proposta de canviar el finançament dels medicaments i fer-lo en funció de la renda.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Bacallà amb samfaina
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel i l'Eva s'assabenten que el Mateu té un judici pendent per un pont que va caure i que va provocar la mort de dues persones. Mentrestant, la colla queda al Flora per organitzar la revetlla. Allà es fa públic que la Marta i el Mateu són parella. Llavors l'Eva treu el tema del judici del Mateu davant de tots. La Sílvia, per la seva banda, acaba disculpant-se amb el Fèlix i també li demana que vagi a la revetlla. Li proposa de passar la nit al pis d'ell, ja que ella té el Jordi dormint a casa. Paral·lelament, l'Eva pregunta a la Júlia pel noi de les fotos. La nena li assegura que només és un amic i li promet que estudiarà. A més, l'Andreu i la Pili han fet una passejada amb el veler de l'Aimar. Aleshores l'Aimar demana a l'Andreu el telèfon de la Pili, en presència de l'Eva. La Cati, finalment, va al pis de l'Arturo per endur-se coses que considera que són seves. Mentre discuteix amb el Joan Ramon, hi ha una sorpresa majúscula.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
El traper Don Patricio passa per la secció La televisió és cultura. D'altra banda, Jordi Asturgó surt al carrer per veure com ha rebut el poble els pactes electorals als diversos ajuntaments. A més, s'emet una altra entrega de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, presentat per Alba Carreres. També s'analitza el triomf d'Ada Colau a Barcelona, es mostra una escena inèdita de Black Mirror i es presenta el crac belga que ha fitxat el Reial Madrid. Finalment, el programa es prepara a fons per a la revetlla de Sant Joan.
Altres
Durada: 40'
22.40
Cases d'algú
Finlàndia-Andalusia
En aquest capítol, el Pou se'n va fins a un poble de Finlàndia, Vehmaa, a casa de la Tuuli i la seva família. Això de viure enmig de la natura i aïllat potser no és el somni de qualsevol, però per a la Tuuli i la seva família és el lloc perfecte. I, des del nord d'Europa, el Pou se'n va fins a Cadis a retrobar-se amb el Domingo. Ell viu amb la seva germana, el seu cunyat i la seva neboda Lucía a San Fernando. El Domingo és un home envoltat d'art. A més, té un vincle molt especial amb la figura del cantaor Camarón, que era natural de San Fernando.
Altres
Durada: 75'
23.55
Cases d'algú
Itàlia-Regne Unit
El Pou viatja fins a Milà, a casa del Giorgio, propietari d'una carnisseria històrica de la capital de la moda. I, de Milà, el Pou viatja a Anglaterra, al centre de l'univers, Doncaster.
Altres
Durada: 75'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.45
Gran reserva
Entrevistes. Mikimoto Club: El Cava
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
03.10
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.10
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.10
Jazz a l'estudi
Pagès/Gadel/4. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'