Programació TV3

Diumenge, 14 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Parròquies de la Vall Fosca
Entrevista a Conxita Salvadó i Josep Montoya, responsables pastorals de la Vall Fosca i delegats de Pastoral Familiar del bisbat d'Urgell.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
11.55
La Marató dels investigadors
Resultats 2013
Reportatge en què s'ofereixen les declaracions de metges i investigadors que participen en alguns dels projectes de recerca biomèdica que van rebre els diners recaptats per La Marató.
Altres
Durada: 35'
12.30
Cases d'en Pou
Dones al poder
Fins ara, el Pou ha viatjat per tot el món coneixent persones amb històries fascinants. És hora de canviar els papers i que tasti de primera mà el que és ser l'amfitrió. En aquest episodi especial, el Pou convida a casa seva tres de les dones que més l'han impactat: la Riefqah, de Nova York; la Maddie, de Puerto Rico, i la Marta, de Porto. Una emotiva retrobada on descobreix com han canviat les seves vides en aquest temps, això sí, conservant l'energia, la força i el bon humor que sempre les ha acompanyat.
Altres
Durada: 70'
13.40
Polònia
El zàping del Polònia
Bertín Osborne mostra als espectadors un recull dels millors homenatges a la televisió que ha fet el programa durant aquests mesos. L'espai No pot ser!, presentat per Jordi Basté, va visitar el Tribunal Suprem per explicar com han estat les conclusions dels fiscals. També es va poder conèixer en profunditat una espècie desagradable i perillosa com és l'Homo Fascistensis, gràcies al programa Natura sàvia de Jaume Sañé i el Peyu. Però el documental sobre natura que ha revolucionat el programa ha estat Ultranational Geographic, una sèrie documental que mostra els nous comportaments de la dreta espanyola. Els anuncis també han estat objecte de paròdia, com el cas del Trifacho, l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar a trobar l'extrema dreta ideal.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: El rastre del delicte
Un oficial de policia que havia estat bevent amb els seus col·legues durant una batuda atropella un ciclista. La seva decisió de mentir sobre l'incident afecta greument la seva vida i la de la seva gent.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.40
Tarda de cine: Assassinats a Martigues
El cadàver de Pierre Saint-Florent és trobat a la platja, amb un vestit de busseig. L'autòpsia suggereix que ha estat assassinat i no falten sospitosos: família, amics i coneguts.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.15
Al cotxe
Agnès Busquets, Beth Rodergas
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 40'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Vacances a Txernòbil
Els operadors turístics de Txernòbil esperen que més de 100.000 persones visitin aquest lloc durant el 2019. Ara mateix, una excursió a Txernòbil, tres nits en un hotel de quatre estrelles i un tour pels voltants de la central nuclear i les ciutats més properes, surt per uns 260 euros. Turistes de tot el món venen, des de fa uns anys, a fer un recorregut per aquest entorn fantasma i d'aquesta manera veuen, de ben a prop, les conseqüències d'un accident nuclear.
Altres
Durada: 40'
22.40
This Is Art
Fe
En aquest capítol s'agafa com a leitmotiv la basílica de la Sagrada Família i la figura del constructor, Antoni Gaudí, que va veure com creixia la seva fe alhora que es consolidava el seu somni. Ramon Gener se submergeix a l'interior d'aquest temple per ser testimonis d'un espectacle fascinant. L'arribada del sol dona llum a tots els racons en una explosió de color, calidesa i harmonia. Un espai màgic ple de corbes sinuoses, les aportacions arquitectòniques de les quals neixen de l'observació de la naturalesa.
Altres
Durada: 55'
23.35
El divan
Artur Mas
Artur Mas, expresident de la Generalitat, és el protagonista del primer programa de la segona temporada. Sílvia Cóppulo repassa amb ell alguns dels moments més rellevants de la seva trajectòria política, amb especial atenció al que ell mateix va denominar pas al costat, i que va permetre desbloquejar definitivament la constitució del Govern el 2016. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 60'
00.35
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 30'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.00
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'