Programació TV3

Dilluns, 15 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
Avui s'entrevista la climatòloga Manola Brunet, la primera dona que presideix la comissió de meteorologia de l'ONU i una de les expertes mundials de més renom pel que fa a crisi climàtica. A més, Milagros Pérez Oliva, Jordi Barbeta, Carles Fernández i, des de Madrid, Jesús Maraña, analitzen i contextualitzen l'actualitat del dia. El programa també parla amb el sociòleg, periodista i escriptor Andrés Villena, que acaba de publicar Las redes de poder en España. Després es conversa amb la directora de La vida sense la Sara Amat i coach d'intèrprets infantils Laura Jou, i amb l'actor Biel Rossell sobre aquesta pel·lícula que trasllada l'espectador a un estiu de fa més de 30 anys.
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Gaspatxo picant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Marta rep una trucada del Mateu, suposadament des d'Indonèsia, on hauria anat pel judici que té pendent. Decideix comprar un bitllet per viatjar a Jakarta. Quan ho explica al Mateu, aquest, molt taxatiu, li exigeix que no ho faci. A casa de l'Andreu, el Jordi es repenja de mala manera i s'aprofita del seu amic, que comença a estar-ne fart. Llavors el Jordi envia l'Andreu a la consultoria a prendre mides per a un moble que li han encarregat. Allà torna a coincidir amb la Sandra, que s'atabala quan el veu. Paral·lelament, l'Ismael s'adona que el Litus està enamorat de la Clara i no li fa cap gràcia.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Les de l'hoquei
El partit
Les noies es juguen el futur en un últim partit crucial contra les de l'Olímpic, que les pot fer pujar a l'OK Lliga o fer que perdin l'equip per sempre. La Gina, per la seva banda, no pot més i demana sinceritat absoluta a la Lorena, mentre que la Flor es debat sobre si tornar a Buenos Aires o quedar-se definitivament al poble. A més, l'Anna i el Germán porten en secret el que va passar entre ells.
Sèries
Durada: 65'
23.05
Al cotxe
Gessamí Caramés, Manu Guix
Eloi Vila rep al cotxe com a convidats el cantant Manu Guix i la pastissera Gessamí Caramés. Manu Guix farà d'actor per primera vegada en la seva carrera interpretant l'Audrey, la planta protagonista del musical que s'estrena aquesta setmana al Festival Grec. Explica d'on surt la seva passió per la música i parla de la família, dels somnis infantils i del seu debut com a professor a la primera edició d'OT. A més, Gessamí Caramés, que cada divendres fa les postres al programa Cuines, explica com li va anar el càsting per participar al programa. Opina que el seu caràcter obert, el sentit de l'humor que té i l'accent de les Terres de l'Ebre van ajudar que l'acabessin triant.
Altres
Durada: 45'
23.50
Control T
Al programa d'avui, un dinosaure al plató, un enfrontament al Pictionary contra un ordinador o alguns dels concursos japonesos més bojos. Tot plegat amb els convidats d'avui, que són el Peyu, Anna Bertran, Àngel Llàcer i Alba Florejachs.
Altres
Durada: 45'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 35'
02.45
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'