Programació TV3

Dimecres, 22 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa fa un ampli seguiment dels efectes del temporal Gloria, amb connexions als municipis on ha fet més mal i amb entrevistes a afectats, a Protecció Civil i a experts. Lídia Heredia entrevista la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó. A més, la corresponsal a Beirut Txell Feixas explica els detalls de la fugida de l'expresident de Nissan Carlos Ghosn, una història en què ja està treballant una productora de Hollywood per portar a la pantalla. Finalment, es connecta amb el Parlament per seguir la sessió de control del govern.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Vedella rostida amb verdures
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
La Cati se sent incòmoda amb la idea de tornar a fer un trio amb la Xesca i el Quim. No té clar que ho vulgui repetir. Posteriorment, la Glòria, contenta amb l'Anna, i amb la seva relació amb el Jordi, carrega la noia de feina. Més tard, l'Anna, superada per l'estrès, comença a veure borrós. El Jordi, per la seva banda, està enfadat de debò. Finalment, el Litus, animat per l'exemple del Santi i l'Eva, decideix proposar-li a la Clara anar a viure junts. L'oferiment agafa la Clara per sorpresa i es nega.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana es veu com va anar a Joel Díaz la 12a Gala dels Premis Gaudí, la festa del cinema català. D'altra banda, es connecta amb Isma Suárez, que es va desplaçar a la Gala dels Premis Feroz, a Alcobendas. A més, l'actriu Anna Castillo passa per La televisió és cultura i intenta superar el repte d'imitar algunes de les millors frases del programa, s'entrevista Carles Puigdemont i Pedro Sánchez i es rep Quique Setién com es mereix.
Altres
Durada: 35'
22.30
El llenguado
El català dels joves
Yolanda Sey surt a investigar sobre el català dels joves: com parlen i què diuen a les xarxes socials, als mitjans i a la vida. Per a fer-ho, es retroba amb el seu professor de català a Centelles i visita Lildami i El racó de l'Hipòlit, dos referents adolescents en l'àmbit digital. A la segona part del capítol, el Guillem descobreix un parlar ple de paraules inesperades i pronunciacions insòlites a Matarranya i el Baix Aragó.
Altres
Durada: 50'
23.20
Al cotxe
Anna Castillo
Anna Castillo és una actriu nascuda a Barcelona que, amb només 26 anys, s'ha fet molt popular sobretot pel musical La llamada i la sèrie Paquita Salas, a més d'haver rebut el reconeixement de la professió amb premis importants com el Goya a l'actriu revelació el 2017 o el Gaudí a la millor actriu secundària el 2019. Durant l'entrevista parla de la seva carrera, reflexiona sobre la vocació i explica el paper importantíssim que ha jugat la seva família a l'hora de tirar endavant. L'Anna explica que viure sola a Madrid, quan era molt jove, la va ajudar a madurar, però que també va ser difícil, perquè hi havia moments en què trobava molt a faltar Barcelona. A més, la jove parla dels riscos de l'exposició pública a les xarxes, de com gestiona els problemes professionals i personals i dels plans de futur.
Altres
Durada: 35'
23.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.35
Gran reserva
Xou. Això es massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.35
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
Lluís Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Lluís Vidal Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'