Programació TV3

Dilluns, 26 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista a la delegada del govern espanyol contra la violència de gènere, Victòria Rosell. A més, el programa està pendent de les mobilitzacions convocades pel sector dels taxis i s'explica què demanen. Més tard, es conversa amb Toni Ramoneda, fill del filòsof, per saber com encaren els professors l’assassinat d’un company a París. Finalment, se li pregunta a la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, per les decisions que ha pres l’entitat en el ple extraordinari d’aquest cap de setmana.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs amb musclos en conserva
Els musclos en conserva també es poden fer servir per fer un bon arròs. Si s'aprofita el seu brou per fer una maionesa es potencia el sabor d'una recepta que busca deliberadament l'ús de la conserva, ja que també es fan servir pebrots del piquillo.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sandra ha acceptat un nou client que farà necessària la contractació d'un consultor, un antic professor seu, l'Isaac. Al Miquel i la Gemma l'home els cau bé però es descobreix que ell i la Noe ja es coneixien. A més, la germana de la Montse té problemes econòmics greus i la dona busca el consol de l'Eudald. El Marcos és sincer amb l'Andreu: ja no treballa a Avrio i necessita la feina. L'Andreu intueix que el Marcos oculta alguna cosa. Per la seva banda, l'Eva té problemes a la ludoteca perquè la Victòria la fa responsable d'un problema que, realment, és responsabilitat d'una companya, la Meri. Quan intenta comentar-ho, la Meri es posa a la defensiva.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Merlí. Sapere aude
Crazy
L'Alfonso no sap què li passa al Pol. Li ho pregunta i discuteixen. L'Alfonso sospita que el seu fill es gai. El Rai descobreix que la seva família necessita diners i ha de vendre propietats. Hi ha una crisi familiar. Després en Rai se'n va al llit amb la Minerva. La Bolaño segueix amb problemes de beguda i el Pol l'ha d'ajudar a tornar a casa. El Pol s'acosta de nou al Bruno. Amb audiodescripció per la TDT.
Sèries
Durada: 55'
23.00
Al cotxe
Juanra Bonet i Carme Conesa
Aquesta setmana, els protagonistes són l'actor, humorista i presentador Juanra Bonet i l'actriu Carme Conesa. Juanra Bonet puja al cotxe amb Eloi Vila per anar a l'aeroport, de tornada a Madrid, on viu i treballa. Durant el trajecte, Bonet repassa la seva vida professional des dels inicis, quan molt jove va descobrir el teatre al centre parroquial d'Horta, els estudis d'interpretació a Barcelona i el salt a TV3 fent petits papers al canal Super3. Amb Juanra, Eloi parla de la pandèmia i de com ha modificat els seus plans de treball, anul·lant tots els compromisos teatrals que tenia, encara que li ha servit per estar amb la família i gaudir de la paternitat recent. Més tard, Carme Conesa, que fa el personatge de Vicky, la mare del Ray, en la sèrie de TV3 Merlí. Sapere aude, puja també al cotxe amb Eloi Vila. De camí per la carretera dels Aigües de Barcelona, on practica el seu esport preferit, córrer, Conesa repassa els fets més destacats de la seva carrera professional i moments que han marcat la seva vida personal just quan acaba de fer 60 anys. Carme parla també de les seves parelles, de la seva filla Carme i de la seva afició a la pintura, amb la qual diu que medita, i del seu nou repte: fer la volta al món pilotant un vaixell.
Altres
Durada: 50'
23.50
Quan arribin els marcians
El turista que tots portem a dins
La pandèmia ha provocat una baixada contundent del turisme. Això ha fet evident la dependència que es té d'aquest sector i, al mateix temps, s'ha vist com part del buit que han deixat els visitants forans l'han omplert els locals i amb unes actituds similars que es criticaven dels estrangers. Així és com s'ha comprovat que molts humans porten un turista dins. La companyia de circ Hotel Iocandi s'ha inspirat en l'explotació del territori que pateix la turística Mallorca per crear el seu nou espectacle anomenat Peix. A més, l'espai parla sobre el compositor Joan Magrané, que està nominat als Grammy Llatins. El reusenc, un dels compositors catalans amb més projecció, opta al premi a la millor composició de música clàssica per l'obra Dues peces per a piano. Finalment, el programa pretén conèixer més de prop els anys 80 i es tracta d'esbrinar per què els humans tenen tanta tendència a mirar enrere. És per això que Bego Garcia Pla visita l'Eixample Teatre de Barcelona per veure el musical Como una canción de los 80, creat i dirigit per Albert Doz i amb Monica Macfer com a protagonista.
Altres
Durada: 25'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani.
Altres
Durada: 60'