Programació TV3

Dissabte, 6 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'
10.50
Info K
Especial Mart. Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 20'
11.10
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 60'
12.10
TV3xunTUB
Roger de Gràcia
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 30'
12.40
Batalla monumental
La batalla final
La batalla final ha arribat i es lliura entre els sis monuments que les catalanes i els catalans han anat triant durant les sis setmanes del programa. Es tracta d'una gala en directe en què la decisió final la pren, com sempre, el públic. A més, en aquesta batalla final, Candela Figueras i Ivan Medina exposen tots els arguments a favor de cada monument i es fan acompanyar de convidats i experts amb l'objectiu d'ajudar l'audiència a prendre la decisió final.
Altres
Durada: 65'
13.45
Zona zàping
El programa es fa ressò de la notícia de la setmana: la detenció de l'expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, i de les reaccions en clau d'humor que ha provocat. Així com de l'espectacular remuntada dels blaugranes en les semifinals de la Copa del Rei de futbol. A continuació, un candidat a millor gol de la temporada, un esquiador sense esquís, i un terrible accident a la Fórmula E. A més, aquest lliurament compta amb la presència del grup de Tarragona La Clandestina, que posa música amb el seu tema Endevina.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El paper de les seves vides
La Julie és una actriu de mitjana edat que acaba amb els llavis desfigurats temporalment per culpa d'una operació de cirurgia estètica que no surt com ella esperava. Disposada a no perdre l'oportunitat de participar en una pel·lícula important, decideix usar la Laurette, una modesta perruquera idèntica a ella a la qual coneix per casualitat, perquè la reemplaci en el rodatge. El problema és que mentre la Julie és una diva detestable, la Laurette és una persona encantadora a la qual tothom estima, per la qual cosa ha d'aprendre a comportar-se com una celebritat perquè ningú no sospiti. La Julie no triga a descobrir que ningú és irreemplaçable, o gairebé. I és que el que cap de les dues sospita és que si s'assemblen com si fossin germanes bessones és perquè ho són.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: La meva vida als seixanta
La Louise és una dona de 60 anys molt afortunada en el terreny professional, però amb molt mala sort en l'àmbit sentimental. Passa les nits amb la seva mare davant del televisor i sent que només ella l'estima. Però la vida de la Louise fa un gir el dia en què rep la jubilació anticipada, en contra de la seva voluntat. A causa de la gran quantitat de temps lliure de què disposa, decideix prendre una decisió que canviarà la seva vida: quedar-se embarassada i tenir un fill.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.55
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.10
Al cotxe
Josep Cuní i Boris Ruiz
Eloi Vila recull a la cadena SER el periodista Josep Cuní, que, després d'haver fet cinc hores de ràdio en directe, se l'acompanya a la seva productora, on ha de continuar treballant. Durant el trajecte, explica que no para pencar en tot el dia i que, a la seva vida, sempre ha estat primer la feina que la vida personal i familiar, però que ara intenta gaudir més dels nets. Posteriorment, Boris Ruiz puja al cotxe a Sant Martí de Montnegre, des d'on Eloi Vila el porta al restaurant de Mataró on treballa com a xef el seu fill Merlí. L'actor parla de la seva família de migrants murcians i dels seus inicis a la capital del Maresme fent teatre amateur. També fa un repàs dels personatges que li han donat més popularitat a TV3 i reivindica més suport per al seu gremi en aquests moments de pandèmia.
Altres
Durada: 50'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista Irene Montero, ministra d'Igualtat, dos dies abans de la celebració del Dia de les Dones. Es parla de les relacions amb el PSOE, de la monarquia espanyola i de la situació a Catalunya després de les eleccions del 14F. A continuació, es descobreix per què agrada tant la crònica negra i les informacions de successos, amb Carles Porta, periodista i director de Crims, i amb el metge forense Narcís Bardalet. A més, es conversa amb Tomàs Alcoverro, el corresponsal més veterà a l'Orient Mitjà, que repassa els seus més de 50 anys de trajectòria en el llibre Tot està per dir.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'