Programació TV3

Diumenge, 17 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 235'
09.55
Signes dels temps
Campaners
Magazín que informa de les activitats de l'Església.
Altres
Durada: 35'
10.30
Mundial de Motociclisme
Emissió en directe del Gran Premi de la Comunitat Valenciana. A partir de les 11.00, s'ofereix la cursa de Moto3; a les 12.20, la de Moto2 i, a les 14.00, el plat fort de la jornada, la de MotoGP. Entre les carreres es poden seguir els previs de les altres categories, amb reportatges dels pilots i amb les millors imatges de la temporada. Comentaristes: Noel Rodríguez, Xavi Guillén i Ricky Cardús. Des del Circuit Ricardo Tormo.
Esports
Durada: 255'
14.45
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
16.00
Pel·lícula: Tarda de cine
Espai dedicat a l'emissió d'una pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 90'
16.00
Pel·lícula: L'art de robar
Crunch Calhoun, un temerari acròbata motociclista de tercera i lladre d'art ja retirat, accepta tornar al món criminal i dur a terme un últim i lucratiu cop amb el seu germà, el Nicky.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Pel·lícula: Tarda de cine
Espai dedicat a l'emissió d'una pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Pel·lícula: Casada amb un estrany
Per a la seva lluna de mel, l'Emma i el David decideixen passar uns dies en una casa al bosc. Però l'escapada es converteix en un malson quan l'Emma és atacada per un home emmascarat.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Diada dels Minyons de Terrassa
La Diada dels Minyons de Terrassa és l'última de les grans actuacions castelleres del calendari 2019. La Plaça Vella de la capital vallesana acull una cita on, a banda de la colla amfitriona, hi són també els Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat. Els Minyons s'han marcat el gran repte de descarregar el castell de 10, concretament el 3 de 10 amb folre i manilles. Els Castellers de Sants volen repetir la seva millor actuació de l'any que van aconseguir fa uns dies per la Diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès, i repetir els dos castells bàsics de nou i el 5 de 8. Finalment, els Castellers de Sant Cugat, que participen per primera vegada en aquesta diada, porten a plaça castells de vuit, amb el 3 i el 4 de 8 com a grans objectius.
Altres
Durada: 50'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Dies de Tsunami
Tsunami Democràtic bloqueja la frontera entre els estats francès i espanyol durant 30 hores a la Jonquera. Desenes de cotxes formen un tap a l'autopista francesa, alenteixen la marxa i queden aturats. Al punt fronterer, es munta un escenari, s'hi instal·len tendes, s'ofereix intendència i es construeixen unes barricades. Dos equips del programa segueixen en els punts clau, des del primer moment, l'acció de protesta i el desallotjament per part dels gendarmes i els Mossos. L'endemà, el punt fronterer de Behobia, al País Basc, es col·lapsa per una nova acció de Tsunami Democràtic. El bloqueig de l'aeroport el dia de la sentència va provocar la cancel·lació de més de 150 vols. L'Audiència Nacional va obrir una investigació per organització criminal, indicis de terrorisme i va ordenar a la Guàrdia Civil el tancament de la web i els perfils a les xarxes. S'investiga quina és la naturalesa d'aquesta plataforma anònima i oculta, quan es va crear i amb quins objectius.
Altres
Durada: 45'
22.40
Katalonski
Madrid
Halldor arriba a Madrid amb tren, on coneix a l'hoste Arturo Rodríguez, que li ensenya el seu ofici. A més, escolta la història d'Alejandro Molina, que ha après català en homenatge a la seva mare, morta fa uns anys. Amb ell, Halldor assisteix a una classe de català i, al costat de Silvia Neure i els seus companys, ensenya també com aprenen català assajant una obra de teatre.
Altres
Durada: 60'
23.40
Quan s'apaguen els llums
Luis Suárez
Lluís Canut conversa amb Luis Suárez, l'únic Bota d'Or espanyol de la història. Va ser un futbolista avançat al seu temps. Discutit per una falsa rivalitat amb Kubala, Luisito, com encara se l'anomena als 84 anys, va deixar el Camp Nou després d'un traspàs rècord per l'època per convertir l'Inter de Milà en un equip campió.
Altres
Durada: 60'
00.40
(S)avis
Josep (pare) Massot
Josep Massot i Muntaner, historiador, filòleg i monjo benedictí, ha publicat més de 80 llibres sobre llengua, literatura i història catalanes, i és un gran coneixedor de la cultura popular. Des de 1971, dirigeix Publicacions de l'Abadia de Montserrat, l'editorial més antiga d'Europa.
Altres
Durada: 55'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
03.00
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'