Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Suquet de llagostins
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 20'
15.55
Cuines
Truita de gules i rovellons
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 10'
16.05
Com si fos ahir
El Litus demana a l'Ismael que faci de cangur del Guillem, però el noi s'hi nega i l'Aloma s'enfada amb ell. Aleshores, el Litus l'obliga a fer-ho. Mentrestant, el Bolaños deixa en evidència el Quique davant dels companys. D'altra banda, són els dies fèrtils de la Cèlia. Finalment, la Patri comença a treballar a La Iaia i, en principi, el Toni petit s'ho pren bé.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
La Flora dona per acabada la seva experiència com a Venus i torna a la seva funció de dissenyadora. Aleshores, les noies es queixen de la manca de personal i s'estranyen de la llarga absència de la Gloria. Finalment, el Salvatore, molt animat per la sortida al cinema del dia anterior, pregunta a l'Anna si l'ajudaria a modernitzar les cançons de la màquina de la cafeteria.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 105'
19.15
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Valor afegit
Programa que aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum actuals.
Altres
Durada: 15'
22.10
Joc de cartes
El millor plat tradicional de Lleida
El programa visita Lleida per descobrir el restaurant més destacat de la zona en l'elaboració del plat tradicional més emblemàtic. Per començar, a Almenar, Cristina Serrano obre les portes de L'Ideal, un establiment amb bon producte i cuina a la brasa. Més tard, a Alcarràs, Jordi Espinet mostra El Colibrí, un lloc on la llenya i el carbó són els protagonistes. A continuació, a Albatàrrec, Susanna Baqué descobreix La Sènia 40, amb una oferta de cuina tradicional de l'àvia. Finalment, a Lleida, Isidre Codina sorprèn amb els seus esmorzars de forquilla i guisats al Bar Lídia.
Altres
Durada: 75'
23.25
Joc de cartes
Duel entre restaurants tradicionals i creatius de Lleida
El duel entre restaurants de cuina tradicional i creativa arriba a Lleida. A la banda de la cuina tradicional hi ha l'Espai Insòlit, situat dins d'un hotel i gestionat per Víctor Abad, gerent i cap de sala. A continuació, Marc Ribas coneix La Roca del Corb, on Mari Valdivia, mestressa i cap de sala, domina la brasa a la perfecció. D'altra banda, la cuina creativa queda representada pel restaurant Presseguer, amb Pilar Asensio al capdavant, que fa una proposta de cuina italiana renovada al centre de la ciutat. I a tan sols uns metres d'aquest local es troba el Gaudim, un restaurant de cuina creativa que defensa un dels seus joves cuiners, Adrià Figueroa.
Altres
Durada: 90'
00.55
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'