Programació La 1

Dimecres, 19 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Croquetas de marisco y lacón con grelos
A la segona recepta d'avui es rep com a convidat Carlos Alba, semifinalista de MasterChef 7.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La mossegada que ha patit el Ricky fa que ell atragui totes les sospites. Mentrestant, els Soler esperen expectants la resolució del cop al caixer. Paral·lelament, l'Aitana, la filla de la Merche, arriba a Distrito Sur per treballar com a infermera. El Quintero, per la seva banda, rep una visita llargament esperada.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Cinta demana temps al Rafael per aclarir-se. El guitarrista, respectuós, l'hi dona juntament amb una notícia: Úrsula López el vol a les seves actuacions. El Liberto, per la seva banda, està desolat per la seva infidelitat amb la Genoveva. La Susana l'ajuda parlant amb la Rosina i li confirma que encara té possibilitats de recuperar-la. Mentrestant, el Ramón posa en marxa un pla amb el Felipe per demostrar que l'Alfredo ha comès frau i decideixen anar a parlar amb el Méndez. La Genoveva es fa la víctima davant de la Lolita i aconsegueix manipular-la perquè li doni suport. Quan l'Alfredo torna, aquesta li revela que la Casilda el va trobar amb el Liberto i el banquer reacciona amenaçant.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia se sent més confusa que mai perquè gaudeix del temps que passa amb l'Héctor, però també hi ha el Jorge, que sembla decidit a comentar-li alguna cosa important. Ella intueix que se li vol declarar i està feta un embolic. L'Olivia, per la seva banda, està a punt d'explotar perquè la presència contínua de l'Héctor al pis que comparteix amb la Julia la incomoda. Mentrestant, la Mari Carmen encara està obstinada a tenir una família unida i organitza un altre sopar, però la veritat és que la família està més desunida que mai. Paral·lelament, el Jesús és testimoni d'un enfrontament entre l'Ángel i el Francisco, que tots dos intenten rebaixar després. Posteriorment, el Francisco li confessa tota la veritat sobre el seu offshore i sobre el xantatge al qual l'Ángel el sotmet des que va aconseguir el seu compte secret. Mentrestant, la Sofía se sent cada vegada més a gust amb el Carlos. Posteriorment, en el cas de Martín Lago, el Jorge segueix el consell de la Julia de deixar la ideologia de costat. No obstant això, tot es capgira perquè el fill de Martín Lago sol·licita la seva incapacitació.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Los próximos tres días
La vida sembla perfecta per a John Brennan fins que la dona, la Lara, és arrestada per un assassinat que ella afirma no haver comès. Després de tres anys de condemna, el John lluita per mantenir la família unida, per educar el seu fill Lucas i per continuar ensenyant a la universitat de la comunitat mentre intenta demostrar la innocència de la dona.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.45
Españoles en el mundo
Inclou Washington, Distrito Columbia i Botsuana: A Botswana, els reporters s'endinsen en el Parc Nacional de Chobe per sentir la vida salvatge en estat pur. Viatgen fins al delta de l'Okavango, el delta interior més gran del món amb el percentatge de vida salvatge més ric de tot el planeta. A més, coneixen membres de la tribu dels boiximans.
Altres
Durada: 110'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'