Programació La 1

Dilluns, 15 juliol de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Sardinas en escabeche y lomo asado con ciruelas
El programa compta avui com a convidat amb Josecho, exaspirant de MasterChef 7, que cuina amb Dani García.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Després d'una trobada amb el Ricky, la Marga s'anima a anar al Moonlight amb la Paty, fet que li costa una discussió amb el seu pare. L'Elvira, mentrestant, adverteix el Quintero de la perillositat de Santos Mercader i paga a La Parra amb un bitllet fals.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
L'Alfredo, molt enfadat, demana explicacions a l'Úrsula i amenaça la Marcia. El Ramón, per la seva banda, aconsegueix recomprar la mantegueria amb l'avançament de la companyia d'assegurances tot i que el Bryce no hi està d'acord. Mentrestant, la Rosina rebutja l'Ignacio i queda amb el Liberto per comunicar-li que se'n va d'Acacias perquè no el pot perdonar i necessita ordenar les idees. Paral·lelament, la Cinta se sent molt confusa amb l'actitud de l'Emilio. Més tard, el Ledesma es presenta a casa dels Domínguez i revela que l'Emilio està compromès amb la seva filla, l'Angelines. Aquesta notícia sorprèn tothom.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
La otra mirada
Desde dentro
L'acadèmia tanca les portes per sempre i la Manuela se sent terriblement impotent. No pot fer res per salvar-la, perquè ja no li pertany ni un sol tros d'aquesta institució per la qual ha lluitat aquests dos anys. Els Peralta reclamen l'escola com la seva propietat i tenen els documents que ho confirmen. La Carmen ha estat la mà negra que ha obrat d'amagat de totes, venent-les a una família que gaudeix amb la caiguda de la institució que va tacar el seu cognom. És el final d'una etapa, però la Teresa no deixarà que la Manuela s'enfonsi amb l'acadèmia mentre veu com tots els pares s'emporten les seves filles i demanen la devolució de les matrícules. Mestres i alumnes s'uneixen per salvar l'acadèmia, es neguen a rendir-se i la sororitat que demostren les ajuda a guanyar temps. La notícia arriba a oïdes de la Flavia, que està en crida i cerca per deixar per fi el seu marit, l'Enrique, que arriscarà la seva vida per acomiadar-se de les que sent com la seva família i ajudar a salvar l'acadèmia. (Últim capítol de la temporada.)
Sèries
Durada: 70'
23.55
Retratos con alma
En aquest lliurament es parla de les pioneres que van desafiar prejudicis, van afluixar nusos i van derrocar barreres per reivindicar el seu paper de protagonistes. (A continuació, reposició d'un programa.)
Altres
Durada: 95'
01.30
La sonata del silencio
Virtuditas
La trama retrocedeix en el temps per mostrar els Montejano i els Figueroa en un dels feliços estius que van compartir a Galícia anys enrere. De tornada al present, la Virtuditas atén l'Antonio a l'hospital i fa creure a tothom que és la seva esposa. Mentrestant, l'Elena ha començat a enamorar-se del Hanno, un jove violinista de carrer de passat incert.
Sèries
Durada: 70'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'