Programació La 1

Divendres, 23 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Carillas con arroz y tarta de Santiago
El Dani cuina unes mongetes de la varietat carilles, amb arròs. A més, Cayetana Guillén Cuervo porta un pastís de Santiago que el Dani proposa de millorar aportant una recepta senzilla.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Reportajes de informe semanal.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
A causa de la malaltia, l'Elvira pateix un atac passatger de pèrdua de memòria i desorientació a la plaça. Mentrestant, l'Elías decideix anar-se'n a França per curar-se i poder ser a prop del seu fill.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
Els Palacios fan el ritual de purificació de Cabrahigo. La Carmen ha de suportar les contínues provocacions de la Lolita, fins que acaba explotant. El Ramón queda sorprès per la reacció de la noia i s'hi enfronta. La guerra està servida de nou. Paral·lelament, el Ledesma i la Felicia es passegen pel barri i comuniquen a les senyores el seu compromís, davant de la sorpresa dels veïns, que no es poden creure aquesta relació tan estranya. Llavors l'Emilio, que està rabiós, s'enfronta al càntabre, que presumeix de tenir-lo a les seves mans. Per la seva banda, l'Úrsula nega estar implicada en la desaparició de la Marcia. El Mauro comença a investigar, però no troba proves que indiquin que ha estat segrestada. El Felipe comença a pensar que potser la Marcia l'ha abandonat.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo y Reportajes de informe semanal.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: El último testigo
Un exagent de la CIA espera començar una nova vida amb la filla, de 15 anys. Per fer-ho, accepta una feina a Bèlgica com a expert en seguretat d'una multinacional. Un dia descobreix que l'empresa ja no existeix i que els seus companys tenen la missió de matar-lo a ell i a la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.45
Pel·lícula: Paycheck
Michael Jennings, enginyer, treballa per a una companyia de tecnologia molt important. Subjecte a unes normes molt estrictes, cada vegada que acaba una feina se sotmet a una rentada de memòria per evitar filtracions. Després d'invertir tres anys en un projecte, li esborren la memòria però no li paguen per la feina. Amb l'ajuda de la seva companya i amant, mira d'esbrinar què ha passat durant tot aquest temps del qual no recorda res.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.35
Víctor Ros
Víctor Ros ha de resoldre la desaparició d'un important empresari anglès. Per fer-ho, s'infiltra en la colònia britànica i es fa passar per un respectat enginyer. Mentrestant, i sense que la Guàrdia Civil s'ho esperés, el Estepeño s'entrega disposat a col·laborar-hi per atrapar la persona que va matar els seus homes.
Sèries
Durada: 75'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'