Programació La 1

Dijous, 14 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Judías pintas estofadas con chorizo y tarta de calabaza
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Nacho es nega a pagar-li a la Noa el curs de fotografia, però ella no pensa parar fins aconseguir-ho. Paral·lelament, la Carla s'assabenta que la relació del Samuel amb el seu pare i el Jonathan no passa pel seu millor moment i es proposa saber la veritat. L'Adela, mentrestant, no veu amb bons ulls el romanç entre la Cristina i el Doménico. La Celia, per la seva banda, deixa veure el seu costat més vulnerable davant el seu fill, però el David no atén a raons i vol anar uns dies amb la seva àvia. Finalment, la relació entre la Lorena i el Jorge va vent en popa.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Lourdes fotografia d'amagat uns documents del Quintero. Per la seva banda, la Miralles encarrega a l'Elías i la Nacha un cas de tràfic d'animals en perill d'extinció. Mentrestant, la Silvia investiga l'arribada a Madrid de Fabio Callas, un sicari que té una ordre de recerca i captura internacional.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'Úrsula indaga sobre el Fermín. L'única cosa que sap és que forma part del pla de la Genoveva per acabar amb ella, així que decideix avançar-se. És per això que es cola a casa del Felip i truca per telèfon a Bilbao, l'antiga ciutat de la Genoveva. La Bellita, mentrestant, es desviu per la Margarita després del seu desmai en l'actuació benèfica, però la Margarita desapareix sense deixar rastre i la Bellita es preocupa. Posteriorment, la Camino s'enfada amb l'Emilio quan descobreix que va ser enviat per la seva mare per espiar les seves classes de pintura, encara que acaba discutint també amb la Felicia. La Lolita i la Felicia, mentrestant, abandonen la guerra comercial, però declaren persona non grata la Marcelina. Més tard, el Santiago, cada vegada més enamorat de la Marcia, li proposa anar-se'n de Acacias per allunyar-se del Felip. Però quan li ho proposa a la Genoveva, aquesta s'oposa perquè ara li interessa tenir-los a prop. Finalment, la Genoveva amenaça el Santiago i serà millor que compleixi si no vol perdre la Marcia per sempre.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Estoy vivo
La Vero desperta lligada de mans en un garatge fosc. Desconcertada, descobreix que els homes de l'Antuán l'han segrestat per aconseguir informació del seu passat. El Márquez, per la seva banda, decideix parlar amb el David. Sap el que li ha passat i pot ajudar-lo. No obstant això, el David reacciona de manera inesperada. Ha de protegir la seva família i farà el que sigui necessari per evitar que el Márquez s'interposi en el seu camí. Paral·lelament, la Carlota intenta esbrinar si ella també va ser humana. Quan va a parlar amb l'Enlace, el troba greument malalt. El Sebas l'està cuidant i proposa a la Carlota portar-lo a un hospital, però ella es nega. En el ventre de l'Enlace ha començat a formar-sela mateixa marca que tenien les embarassades i ningú pot ajudar-lo. L'Adrián i la Rebe, mentrestant, sospiten que la seva mare està en perill. No tenen notícies d'ella i pot ser que els hagin descobert. Mentrestant, a comissaria, l'Alicia parla confidencialment amb el Santos. Li revela que porta mesos investigant la Vero i que sap que no és qui diu ser. Finalment, la María fa un últim intent per arreglar la situació amb el Sebas, però, cansada de les absències i les mentides del seu marit, acaba fent-lo fora de casa.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
El pisito
El programa analitza les dificultats a què s'enfronta qui busca la seva primera casa. Els preus augmenten i els habitatges són cada vegada més petits, el preu del lloguer s'ha disparat fins a un 50% en els últims cinc anys, i hi ha molta gent buscant pis i poques cases disponibles. A les grans ciutats, qualsevol forat es lloga per una fortuna. Els reporters descobreixen pisos que no superen la superfície legal permesa, i analitzen què hi ha al darrere dels pisos càpsula: estades il·legals de poc més de dos metres quadrats. Les càmeres del programa assisteixen a un sorteig d'habitatge públic, un mercat immobiliari que gairebé ha desaparegut, i examinen per què la compra d'habitatge nou s'ha estancat.
Altres
Durada: 60'
00.45
Comando actualidad
Jungla de asfalto
El centre de les grans ciutats s'està blindant a la contaminació i hi ha una invasió de nous vehicles. Milers d'espanyols estan en aquest moment decidint què fer amb el seu vell cotxe.
Altres
Durada: 60'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'