Programació La 1

Dijous, 30 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela està molt dolguda amb l'Elías per la revelació de la Celia, i llavors la Lorena es posa de part seva. Mentrestant, la Celia i l'Elías arriben a la conclusió que iniciar alguna cosa més seriosa seria una equivocació. L'Elías, paral·lelament, intenta que el Jesús rectifiqui i no cedeixi les accions a l'Adela. Però no ho aconsegueix i ella acaba acceptant. Més tard, la Lorena acusa la complicitat entre el Jorge i la Ingrid. La Noa, per la seva banda, es mudarà a casa del Jonathan mentre la Rosa estigui malalta. Al mateix temps, la Rosa aconsegueix que el Nacho i el Paolo facin les paus. Posteriorment, el Paolo descobreix que els seus amics s'obliguen a fer-li companyia. Finalment, la Carla decideix anar a visitar la seva mare.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Mateo, convençut que la Malena el volia enganyar, s'emportarà una sorpresa. Mentrestant, la Julia, pressionada pel traficant a qui va comprar la marihuana, intenta commoure i enganyar la Lara perquè l'ajudi econòmicament.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Ramón no sap si mostrar-li al Felipe la carta de l'Úrsula i decideixen fer un acarament entre els afectats per les cartes. A més, els criats també es deixen enverinar per les cartes de l'Úrsula, i la Marcelina s'enfronta amb el Servando. Paral·lelament, el secret de l'Emilio i el José comença a generar sospites en la Cinta, i l'Emilio acaba confessant la veritat. Més tard, la Cinta va a la pensió a comprovar per part del Julio si el que diu és veritat. La Camino, per la seva banda, trenca la seva relació amb l'Ildefonso, i quan la Felicia se n'assabenta culpa directament la Maite i se'n va a casa del Liberto a demanar-li explicacions sobre la pintora.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
22.40
Cuéntame cómo pasó
Es grande ser joven
14 de febrer de 1991. És el dia de Sant Valentí i el Toni i la Deborah passen el dia dels enamorats separats, a centenars de quilòmetres. El Toni ja és a l'Amman, capital de Jordània, al costat de la resta de periodistes que cobreixen la guerra de l'Iraq. Més tard, el Toni rep la informació que els Estats Units estan bombardejant la població civil i decideix creuar la frontera jordà-iraquiana a la recerca de la veritat, sense ser conscient que està endinsant-se en la boca del llop. La Mercedes, per la seva banda, també passa sola aquest Sant Valentí i, a més, està preocupada per la María. Creu que li està ocultant alguna cosa, i més en descobrir que ha demanat cita en una clínica ginecològica. Posteriorment, la Mercedes decideix compartir la seva inquietud amb l'Antonio i tots dos s'uneixen per la seva filla. Paral·lelament, a la Inés li sorgeix l'oportunitat de participar en una prova per a la pel·lícula Amantes, de Vicente Aranda, i li demana ajuda a Belén per preparar el paper.
Sèries
Durada: 80'
00.00
Ochéntame otra vez
Inclou ¡Ay Bilbao, cuánto has cambiao! i La huella de la expo
Documentals
Durada: 105'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'