Programació La 1

Dilluns, 26 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Ensalada de solomillo
El programa rep la visita de Pablo Albuerne, més conegut com Gipsy Chef, que ve a cuinar una de les seves receptes, una autèntica carbonara amb sobrassada. A més, el Peña i la Tamara cuinen dues receptes: amanida de filet i safata d'antipasto.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
Besugos, ranas y un pastel
Miguel Ángel Muñoz porta un peix de sabor exquisit i textura inconfusible: el besuc. El va preparar Mario Sandoval, un xef amb dues estrelles Michelin. A més, es parla amb l'actor Secun de la Rosa i es compta amb Celia Villalobos, Ken Appledorn, Tania Llasera i Micky Irisarri.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Elías descobreix que l'Ágata amagava dins la maleta un sobre ple de diners amb una capçalera estranya. Més tard descobreix que és el mateix que el Lucas portava dibuixat a l'avantbraç. L'Adela, per la seva banda, li confessa al Fernando que va tornar a estar amb l'Elías després de separar-se. Paral·lelament, el Nicolás descobreix que el Jorge va votar a favor de l'externalització, mentre la Carmen signa una treva amb la Gloria. Posteriorment, la Rosa sent impotència en veure com la Sofia se s'apodera de casa seva sense que l'Alberto li posi fre i, tot i que el Jesús li demana que tingui paciència, la Rosa acaba esclatant amb la Sofía. Mentrestant, la Gloria malmescla amb el Jorge perquè es qüestioni la seva relació però, gràcies a l'Elías, el Jorge acaba reconciliant-se amb la Lorena. Finalment, el David li confessa a la Carla que està començant a sentir coses per la María, tot i que la noia només el veu com un amic.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
L'Ángel renuncia a la feina a Mensajería Velasco després de descobrir que venen armes. Més tard es topa amb l'Iván, que li reconeix qui el va atropellar i va provocar la seva coixesa. Posteriorment, després d'irrompre a la missatgeria, el Quintero té un acarament amb l'Eva i l'Abel i els demana informació sobre Vlado Khan.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Acacias 38
La Soledad parla amb el Méndez, ara detectiu privat, per les visites de la Natalia a la casa quan la Felicia encara era viva. Més tard, el Marcos confessa a la seva criada i amant seves sospites que la jove mexicana és l'assassina de la seva dona. Paral·lelament, Alberto Pozo, un advocat vinculat als sindicats fa amistat amb el Miguel. El Ramón, per la seva banda, no rep bé la notícia que la Carmen ofereix un servei de perruqueria a domicili, perquè no es correspon amb la seva classe. A més, la Susana decideix anar a buscar l'Armando fins a Viena i ni el Liberto ni la Rosina són capaços de convèncer-la que és una bogeria. I just quan ella se'n va, és el propi Armando qui torna al barri. Finalment, la Natalia fingeix una trobada casual amb el Felipe, decidida a seduir-lo.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
HIT
La recaída
L'Hugo ha abandonat el col·legi després de l'incident amb la Conselleria d'Educació. Encara que creu que ho ha fet motivat per la dignitat, en realitat és l'enorme por que té al fracàs el que li fa prendre la via fàcil i fugir. El problema és que aquesta fugida té el pitjor dels destins: l'alcohol. Després de 18 mesos sense beure, l'Hugo recau. En la seva caiguda als inferns, l'Hugo troba una companya de viatge inesperada, l'Érika, a qui també se li ha anat la mà amb el consum de drogues. Durant una nit, tots dos s'acompanyen i l'Hugo s'adona que ara no pot abandonar els nois. Tota aquesta ira que sent contra la conselleria o contra el mateix sistema no són motiu per deixar el grup a l'estacada d'un dia a l'altre. Finalment, l'Hugo acaba tornant al col·legi per continuar aplicant el seu peculiar mètode.
Sèries
Durada: 60'
23.10
¿Quién educa a quién?
Las adicciones
Els joves són el motiu esgrimit per moltes administracions per demanar el toc de queda per evitar contagis per la COVID-19. L'espai conduït per Mamen Asencio es pregunta si són els responsables de la situació i si, com a societat, s'està fent alguna cosa malament. A més, es parla de consum i addiccions i de responsabilitats amb diversos convidats al plató.
Altres
Durada: 100'
00.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'