Programació La 2

Diumenge, 14 juliol de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORCAM nº 1, temporada 2018-2019, parte 1. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 40'
08.40
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 35'
09.15
Buenas noticias TV
El carácter de Juan el Bautista
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Yoav Levanon: Premio excelentia
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
¿Qué dice el islam sobre la contaminación? (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
El papa de la ternura
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Mujeres Teníamos Que Ser
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Nuestra Señora del Carmen
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Servidoras de los pobres
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Deportistas de Eli-te
Saúl Craviotto
Programa que pretén mostrar el costat més personal d'alguns dels esportistes espanyols que competeixen al nivell més alt.
Altres
Durada: 45'
14.15
Nacido explorador
Escocia: la tierra del lago Ness
Avui el Richard Wiese viatja a Escòcia per participar en els Jocs de les Highlands, que tenen lloc cada any per celebrar la cultura i les tradicions escoceses. Recorre els carrers d'Edimburg vestit amb el tradicional kilt i parla amb un biòleg marí expert en el monstre del llac Ness.
Documentals
Durada: 30'
14.45
Me voy a comer el mundo
Río de Janeiro, Brasil
La Verónica visita el Mercat d'Ipanema, on gaudeix de la verdura fresca i la fruita tropical. Prova la feijoada, plat típic, així com les postres de carrer.
Altres
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El salvaje mar Báltico: Entre Finlandia y Suecia, El maravilloso mundo de los crustáceos, Los secretos mejor guardados de Tanzania: El Parque Nacional de Tarangire i Ben Fogle. La gran migración
Documentals
Durada: 165'
19.05
Turismo rural en el mundo
Australia
A Oceania, el continent més petit del planeta Terra, hi ha Austràlia, que curiosament és el sisè país més gran del món. Des de Sydney, s'inicia un viatge en caravana per descobrir muntanyes colossals, valls profundes i costes infinites en un dels llocs més atractius de la Terra.
Documentals
Durada: 35'
19.40
Un país mágico
Granada
Es recupera el capítol en què el mag Miguel de Lucas descobreix algunes de les meravelles de la província de Granada. El presentador passeja per la capital i arriba a la catedral. Es desplaça fins al Parc Geològic del Quaternari i a Motril visita una antiga fàbrica de canya de sucre. Al barri de Sacromonte es rendeix a l'encís de les seves coves i gaudeix d'un autèntic espectacle de zambra.
Altres
Durada: 60'
20.40
El documental de La 2
Inclou Operación Gran Cañón con Dan Snow
Documentals
Durada: 50'
21.30
Pel·lícula: Espías en la arena. Objetivo España
El 1943, un grup d'exiliats espanyols al servei de l'exèrcit dels Estats Units entra clandestinament a Espanya, en una de les operacions més erràtiques de l'espionatge nord-americà durant la Segona Guerra Mundial. Aquesta és una història d'espies, rescatada de les arenes de l'oblit.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.30
Versión española: La conjura de El Escorial
A finals del segle XVI, la Casa d'Alba pugna per recuperar el favoritisme real que gaudeixen els Mendoza, encapçalats per la princesa d'Éboli. La nit del dilluns de Pasqua del 1578, uns assassins a sou embosquen Juan de Escobedo i el maten. Mateo Vázquez, un sacerdot i funcionari íntegre de la secretaria reial, és encarregat d'investigar el crim. La situació a Flandes, sota el comandament del carismàtic germà bastard del rei, és extremadament delicada. Joan d'Àustria envia el seu secretari particular, Juan de Escobedo, a negociar amb Felip II a l'Escorial.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Mad Cool Festival
Vampire Weekend. Torna un dels grans esdeveniments culturals de l'any, el Mad Cool Festival. El programa acosta als espectadors la música d'alguns dels caps de cartell del festival. Avui és el torn de la banda d'indie rock novaiorquesa Vampire Weekend, un grup que des del seu debut el 2007 s'ha convertit en una de les formacions més importants de la música alternativa.
Altres
Durada: 80'
02.00
Pel·lícula: Con la pata quebrada
A partir de fragments de 180 pel·lícules espanyoles de ficció i documentals, aquest treball segueix l'evolució de la imatge de la dona en el cinema espanyol des dels anys 30 del segle passat fins a l'actualitat.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.25
Me voy a comer el mundo
Estocolmo y sur de Suecia
La Verónica visita Estocolm, que la sorprèn amb els mercats ecològics, i descobreix el frankfurt més especial i fa mandonguilles en una casa sueca.
Altres
Durada: 45'
04.10
Corea, ¿la reunificación imposible?
Tan cerca, tan lejos
Des de fa més de 60 anys, Corea està dividida en dos estats que proposen dues societats diametralment oposades. El programa analitza com va sorgir aquesta situació i es pregunta si la reunificació encara és possible.
Documentals
Durada: 50'
05.00
El círculo maléfico de Hitler
El reagrupamiento
El 1923, empresonat i amb tots els seguidors dispersos, Hitler sembla estar acabat, fins que perfila amb Rudolf Hess una nova estratègia per arribar al poder. El fracàs del cop d'estat nazi ha deixat els seguidors de Hitler dispersos i malmesos.
Documentals
Durada: 55'
05.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'