Programació La 2

Dijous, 14 novembre de 2019
06.05
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Ben Fogle. La gran migración
Des del Serengeti, que significa planes infinites a Tanzània, fins a les terres del Maasai Mara a Kenya i de tornada una altra vegada, els nyus lluiten per la supervivència. Ben Fogle viatja en globus aerostàtic amb el Dr. Grant Hopcraft, que l'acompanya en aquest viatge.
Documentals
Durada: 45'
08.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
09.00
Pueblo de Dios
Liberia, futuro libre de virus
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Repair café i Boek visual: Zaida Marín. A més, entrevista a Reyes Mate, professor d'investigació de l'CSIC Ad Honorem i l'Eugènia Afinoguénova, catedràtica de la Universitat de Milwakee.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou La carpa mas grande del mundo
Documentals
Durada: 50'
11.45
Los jardines paraíso de Monty Don
Monty viatja a l'Índia, Turquia i de tornada a les Illes Britàniques. Visita un dels millors jardins paradís, el Taj Mahal; a Istanbul li sorprèn l'obsessió per les tulipes i els colors brillants, i descobreix la influència dels jardins paradís a Anglaterra.
Documentals
Durada: 55'
12.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
12.50
Mañanas de cine: La revancha de Clint Cooper
Clint Cooper, un jove ranxer, es veu obligat a abandonar la ciutat i a convertir-se en pistoler després de matar en un tiroteig dos fills d'un terratinent ric i poderós.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.15
Espacios naturales: huellas trashumantes
Trahumancia al Mediterráneo
Un recorregut pels espais naturals protegits més bells de les diferents comunitats autònomes seguint els moviments de pastors i ramats.
Documentals
Durada: 35'
14.50
Un planeta de volcanes
Els volcans segueixen modelant el nostre planeta i creen entorns que fan que la vida floreixi. Explorant alguns dels més actius com el Kilauea a Hawaii, l'Etna a Sicília i el Marum al Pacífic sud, es descobreixen secrets apassionants sobre l'origen i el desenvolupament de la vida a la terra.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Lemming, el pequeño gigante del norte i Un paraíso invernal
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Ciudades que se hunden: Miami
Documentals
Durada: 55'
19.05
Comida al descubierto
Inclou Leches alternativas, fraude en el pescado y sucedáneos i Canguros, cría de salmón y espárragos: Kate es dirigeix a Austràlia a la recerca d'una nova i sorprenent font de carn, Jimmy s'endinsa en el mar per buscar una solució que salvi la indústria del salmó, i Matt dona amb un misteri molt esparragós.
Altres
Durada: 45'
19.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.00
Atención obras
El programa rep Amaral, que presenta el seu nou disc, Salto de color; històries i composicions que Eva i Juan desvetllen a Carlos del Amor, que desgrana els nous sons d'aquest esperat disc. La proposta escènica de la setmana parteix d'unes sigles en anglès: A.K.A., Also Known As, També conegut com... en espanyol; un àlies que atorga a Daniel J. Meyer dues illes en l'última edició dels Premis Max: Autoria Revelació i Millor Actor Protagonista. En el reportatge, Daniel confessa que va escriure l'obra en una sola nit. A més, en les arts plàstiques, el programa arriba a Toledo seguint les passes de Roberto Polo, un dels col·leccionistes més complets de l'actualitat. Allà la seva col·lecció ha tingut una gran acollida.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
21.05
Top 10: el arte de la arquitectura
Los puentes más fascinantes
Aquest primer episodi se centra en els 10 ponts més curiosos dissenyats i construïts per l'home. Els avenços tecnològics van convertir en una realitat tangible el que abans era impossible.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Documaster
Inclou 200. Una noche en el prado: Museo de pintores i Goya, un espectáculo de carne y hueso
Documentals
Durada: 110'
23.50
En portada
La ira de Hong Kong
Hong Kong pertany a la Xina però és una regió semiautònoma, amb la seva pròpia moneda, sistema polític i identitat cultural. Regne Unit va retornar Hong Kong a la Xina després de 150 anys de colonització, i el territori s'ha mantingut sota la fórmula d'un país, dos sistemes, que li atorgava una sèrie de llibertats com d'opinió o reunió, inexistents a la Xina continental. Però alguns creuen que ara les autoritats de Pequín volen exercir un major control i que el 2047, data en la qual ha de concloure aquesta fórmula, la Xina continental acabi per anul·lar totes les seves llibertats. El detonant de les protestes ha estat un projecte de llei d'extradició a la Xina continental, que alguns a Hong Kong van veure com un intent de donar llum verda a l'extradició de possibles dissidents. En els últims mesos les protestes han derivat de les manifestacions pacífiques que van omplir els carrers a principis de l'estiu als últims atemptats amb ganivets o un ferit per foc real de la policia en una manifestació. La violència s'incrementa i Pequín ha demanat a les autoritats de Hong Kong mesures més severes i efectives per acabar amb les protestes.
Altres
Durada: 45'
00.35
Boca Norte
Emissió dels capítols Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5 i Cap. 6.
Sèries
Durada: 125'
02.40
Conciertos de Radio 3
Rubén Pozo y Lichis. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
03.10
Documenta2
Inclou Ciudades que se hunden: Londres
Documentals
Durada: 50'
04.00
Los jardines franceses de Monty Don
El jardin artístico
Documentals
Durada: 60'
05.00
España a ras de cielo
Me voy al pueblo
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 55'
05.55
Grandes viajes en tren por Europa
De Viena a Trieste
L'historiador anglès Julian Davidson recorre en tren diferents països i ciutats d'Europa amb l'objectiu de conèixer els monuments, llocs d'interès i història de les localitats que visita.
Documentals
Durada: 5'