Programació La 2

Diumenge, 17 novembre de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
F. Albéniz (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Azerbaiján, cultura y turismo
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
El carácter de María
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Mitsvatón
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Memoria Cáritas 2018
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Mártires claretianos
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Madrid-Capilla del CEU
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los cuatro verbos de Dios
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Semillas de alegría
Es mostren les realitats de diversos nens pertanyents a dos continents, que lluiten per intentar aconseguir la felicitat exercint els seus drets fonamentals. A Aranjuez, Espanya, la Isabel i el Diego són amics; ella i la seva mare tenen moltes dificultats econòmiques, mentre que el Diego vol trobar el seu pare.
Documentals
Durada: 70'
14.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
14.50
Comida al descubierto
Inclou El eucalipto, el chucrut y la nevera i Ron, gelato y mentas: El Jimmy visita Maurici per veure les diferències entre el rom blanc i el oscur, la Kate viatja a Roma per intentar aconseguir el secret del gelato i veure què el distingeix del gelat, i el Matt rastreja el poderós ingredient que explota al màxim els nostres caramels mentolats.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ben Fogle. La gran migración, Ben Fogle. La gran migración i Superprogenitores del reino animal: Echando una mano
Documentals
Durada: 145'
18.45
Cazadores salvajes
Águilas y halcones
Un descobriment del sorprenent món dels depredadors i la seva lluita per la supervivència. Es tracta d'una producció documental ambiciosa que recorre tot el planeta, des de Namíbia fins a Finlàndia, del Brasil a Indonèsia, o del Canadà a Kènia.
Documentals
Durada: 50'
19.35
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Al llarg de 13 episodis, Miquel Silvestre recorre la conflictiva frontera de l'Afganistan, arriba entre la neu i el fred glacial al punt més al nord d'Europa al qual es pot accedir en vehicle rodat i supera els enfangats camins berbers a les agrestes muntanyes africanes de l'Alt Atles, entre altres reptes.
Documentals
Durada: 30'
20.05
De seda y hierro
Cadena de favores
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 35'
20.40
El documental de La 2
Inclou Un día en la vida de la Tierra: El día comienza: Els canvis geològics de la terra es mesuren en mil·lennis, però en tan sols dotze hores el món es converteix en un lloc diferent. L'activitat de volcans i terratrèmols és un signe clar del desplaçament de les plaques tectòniques, que estan sempre en moviment i modelen el nostre món.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Peret, yo soy la rumba
Documental que ofereix un retrat íntim i alhora un homenatge a Pere Pubill Calaf, Peret per al món sencer, i el rei de la rumba catalana per a la història. Amb la complicitat dels seus nets i d'amics com Petitet, Justo Molinero i fins i tot el seu sastre favorit del barri de Sant Antoni, el documental relata molt de prop la vida de pel·lícula de Peret a força de xerrades casolanes i de sobretaula al bar, amb ajuda de material d'arxiu i de dramatitzacions.
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: El juego del ahorcado
Girona, 1989. La Sandra i el David són amics i companys d'aventures des de la infància. Quan arriben a l'adolescència, sembla lògic que la seva amistat derivi en una relació més profunda, però un esdeveniment imprevisible colpeja brutalment cadascun per separat i altera el curs que seguien les seves vides d'estudiants.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.55
Pel·lícula: Straight Outta Compton
El 1987, cinc joves van usar lletres tan brutals com sinceres i un ritme dur per canalitzar la seva frustració i la seva ira i explicar què significava viure al lloc més perillós de tots els Estats Units: els carrers de Compton a Califòrnia. Aquests rebels culturals, armats amb les seves lletres, el coratge, la xuleria i el talent, es van enfrontar a les autoritats que volien fer-los callar, i van aconseguir formar el grup més perillós del món, N.W.A.
Pel·lícules
Durada: 140'
03.15
Goya, un espectáculo de carne y hueso
Recorregut de l'obra pictòrica de Francisco de Goya, un dels artistes més famosos d'Espanya i considerat el pare de l'art modern. Reialesa, aristòcrates, polítics i amics propers van ser sotmesos al seu enfocament altament modern que va capturar els ràpids canvis d'expressió, el gest i l'emoció.
Documentals
Durada: 55'
04.10
La nueva ciencia de la comida
Una dieta més sana no depèn només del que es menja, sinó de com es fa. En plat gran, en plat petit, asseguts, dempeus, veient la tele, conduint, la manera en què s'ingereixen els aliments repercuteix en com processa el menjar l'organisme. Així mateix, les substàncies químiques artificials i el sucre són els ingredients principals dels menjars altament processats, cada vegada més consumits.
Documentals
Durada: 40'
04.50
Comida al descubierto
Inclou Carpas, tequila y mininaranjas, Calamar, nata espesa y multivitamínicos, Té Earl Grey, torreznos y gominolas i Pan de gambas, sal y especias
Documentals
Durada: 95'