Programació La 2

Diumenge, 25 octubre de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Christian Ibáñez Metales y percusión (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Vida y obra del profeta Muhamad
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
En tierra firme
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Escuelas católicas
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Enviados a la misión
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Madrid, Parroquia Jesús de Nazaret
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Su salud es la nuestra
L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha aconseguit mantenir oberts, des del començament de la pandèmia, 25 dels seus centres socials i sanitaris a l'Àfrica i Amèrica Llatina amb l'ajut de Juan Ciudad ONGD.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.25
RTVE responde
L'espai s'ocupa aquest mes de l'ampliació de la programació pròpia de Catalunya, que ha desplaçat a diversos programes de la graella estatal del seu horari habitual. També respon a temes relacionats amb els Telediarios, Historia de nuestro cine o Clan.
Altres
Durada: 30'
13.55
A mi yo adolescente
Preguntas
El matemàtic Eduardo Sáenz de Cabezón es reuneix amb un grup d'adolescents que han acceptat el repte de respondre a totes les preguntes que els adults van voler fer-los alguna vegada però mai es van atrevir.
Documentals
Durada: 50'
14.45
El río de la vida
Inclou El Cairo i Alejandría
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El corazón salvaje de los Países Bajos: A frosty start, El corazón salvaje de los Países Bajos: The wild life i El corazón salvaje de los Países Bajos: Full circle: Ja ha arribat la tardor i el cercle es va tancant. Les petits guineus han de trobar el seu propi camí, els cadells de senglar surten junts als bruguerars i els cérvols es preparen per a la batalla.
Documentals
Durada: 140'
18.40
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
El hotel fantasma de Mongolia
Miquel Silvestre continua recorrent la serralada de l'Altai, a Mongòlia, i ha de superar nombroses dificultats a causa del malmès estat de les carreteres mongoles.
Documentals
Durada: 30'
19.10
Un país mágico
Calatayud
Calatayud és el proper destí del programa, una oportunitat per recórrer aquesta ciutat mil·lenària i aturar-se als seus detalls més curiosos i desconeguts. Miguelillo descobreix la fortalesa àrab més antiga d'Espanya, admira les petjades de Goya a la ciutat i visita un dels jaciments romans més importants de l'Aragó.
Altres
Durada: 65'
20.15
De seda y hierro
Dar el salto
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 25'
20.40
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Barreras de coral: En un llunyà racó de el sud-est asiàtic es troba El triangle de corall, una agrupació dels esculls de coral més rics de món.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Inclou No sonría. Alberto Schommer
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Las furias
La Marga, una dona de gairebé 70 anys, anuncia als seus tres fills que té la ferma intenció de vendre la casa d'estiu familiar amb el propòsit d'emprendre un viatge llarg i misteriós. Els demana que passin per allà com més aviat millor per triar mobles, estris o records que vulguin conservar, abans que la venda es dugui a terme. L'Héctor, el germà gran, proposa d'aprofitar el mateix cap de setmana en què desmuntin la casa entre tots per celebrar en família el seu casament amb la dona amb qui fa més de 15 anys que viu i de qui tots esperaven que se separaria.
Pel·lícules
Durada: 170'
01.20
Versión española: La Mina
Després de passar dos anys a la presó a causa d'incidents provocats per l'abús de l'alcohol i les drogues, Jack surt de la presó i torna a casa disposat a recuperar la confiança de la seva família, especialment la de la seva dona Alma i el seu fill Raymond. El seu germà Mike, enamorat de l'Alma, li proposa treballar com a vigilant nocturn a la vella mina abandonada de la vila, però la seva idea és aterrir-lo amb tempestuosos records del passat, perquè recaigui en els seus antics vicis i fer que l'Alma mai no pugui tornar a confiar en ell.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
El sueño de la vida eterna: Entre momias, tumbas y
El Projecte Djehuty descobreix i excava el primer jardí funerari de l'antic Egipte. Aquest èxit científic espanyol vertebra un documental sobre les creences i els ritus associats a l'altre món als temps dels faraons, al ritme de l'apassionant treball arqueològic que els retorna a la vida.
Documentals
Durada: 60'
03.50
En busca de Djehuty
El documental mostra una crònica arqueològica. Un equip espanyol descobreix la tomba de la dinastia XI de l'Antic Egipte, datada l'any 2000 aC. El projecte localitza la tomba a Dra Abu el Naga, a Luxor.
Documentals
Durada: 55'
04.45
Los mejores locales de diseño del mundo
El pop digital, un nuevo clásico
Documentals
Durada: 25'
05.10
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'