Programació 8tv

Dilluns, 15 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi i Névoa: Per lo camí de mort he cercat vida. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Amadeu Casas Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.51
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 189'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 29'
14.29
Boom & Reds
Boom és un ogre amigable a qui li encanta tocar la flauta. Els Reds són unes criatures diminutes que viuen en comunitat en un arbre qualsevol d'un món fantàstic.
Infantils
Durada: 27'
14.56
Glumpers
Els Glumpers són una colla d'amics que viuen junts i les seves diferents i acusades personalitats xoquen constantment, i converteixen casa seva en un reactor nuclear on la interacció pot provocar conseqüències desastroses a cada episodi.
Infantils
Durada: 10'
15.06
Les aventures de l'Emily i l'Alexander
Emily i Alexander són dos ratolins que fan un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia o un massís muntanyós d'Àsia. Resolen tota classe de misteris i fan molts amics.
Infantils
Durada: 73'
16.19
Els misteris d'Alfred Hedgeod
Tres animals antropomòrfics resolen diferents misteris a cada episodi.
Infantils
Durada: 31'
16.50
Ventdelplà
El Jaume demana al Benet que no comenti a ningú res de la peça antiga que han trobat. No està disposat a deixar que un tros d'antigalla li espatlli el negoci de la casa rural. Mentrestant, la Teresa s'assabenta pel David que la Isona va trobar la denúncia contra el Damià.
Sèries
Durada: 61'
17.51
Ventdelplà
Un lladre entra a casa de la Teresa mentre tots dormen. Els Mossos d'Esquadra sospiten d'una banda de silenciosos. Paral·lelament, arriba la Isabel per convèncer el Manel: vol que vagi a fer el curs a Israel, però ell està decidit a quedar-se.
Sèries
Durada: 57'
18.48
Temps de silenci
Saber triar
Març 92. El Barça juga la final de Wembley. La Joana té la possibilitat d'operar-se. Mentrestant, la Núria segueix sense acceptar la situació i sense fer cas dels seus sentiments de debò.
Sèries
Durada: 58'
19.46
Temps de silenci
Retrobar-se
Juny 92. Els Jocs Olímpics de Barcelona. El Jaumet i la petita Renée s'han de decidir. Mentrestant, tot i el que han patit, la Marta i el Llorenç s'han fet grans.
Sèries
Durada: 59'
20.45
Jet lag
En destrucció
Aprofitant que l'Esther i l'Andreu han comprat una càmera de vídeo, la Mariona decideix gravar un curtmetratge trencador amb el qual vol passar a la posteritat.
Sèries
Durada: 28'
21.13
Jet lag
Carmina
Des que l'Esther ha marxat de casa per viure amb l'Andreu, les noies van més justes que mai. A contracor, decideixen llogar una habitació a una amiga del Mario. La noia en qüestió, la Carmina, és perfecta. Massa per al gust de les noies. Per la seva banda, l'Esther està obsessionada triant nom per a la seva futura filla i la Diana passa una temporada de bona sort.
Sèries
Durada: 33'
21.46
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 26'
22.12
Pel·lícula: La profesora de historia
L'Anne és una professora d'institut que enguany s'enfronta a una classe difícil. Frustrada per la seva manca d'ambició, desafia la seva classe a participar en un concurs nacional sobre el que significa ser adolescent en un camp de concentració nazi. L'Anne fa servir tota la seva energia i creativitat per motivar els seus alumnes. A mesura que la data límit s'acosta, els joves comencen a obrir-se i a creure en si mateixos, cosa que canvia la seva forma de veure la vida.
Pel·lícules
Durada: 123'
00.15
Pel·lícula: Wild Palms
El Harry treballa en una estació televisiva que utilitza un mètode tecnològic revolucionari que permet transmissions de realitat virtual a través de programes hologràfics en 3D. Un grup sinistre encapçalat per un senador corrupte, el Loggia, intenta utilitzar aquesta tecnologia per aconseguir dominar les ments de milions d'espectadors.
Pel·lícules
Durada: 94'
01.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 251'