Programació 8tv

Diumenge, 17 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi i Névoa: per lo camí de mort he cercat vida. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Bernat Font Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.58
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 175'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 101'
14.41
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 105'
16.26
Barcelonautes
L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
Altres
Durada: 35'
17.01
Pel·lícula: Salomé
Durant l'època de l'emperador Tiberi, arriba a Galilea la bella Salomé, fillastra del rei Herodes. La noia desperta en ell un creixent desig luxuriós i la reina aprofita aquest sentiment per demanar el cap d'un predicador. A canvi, Salomé ha de ballar davant Herodes la dansa dels set vels.
Pel·lícules
Durada: 101'
18.42
Pel·lícula: Rumbo a Java
A la costa de l'illa de Java, a les Índies orientals neerlandeses, el capità d'un vaixell mercant intenta trobar un tresor enfonsat a les profunditats de l'oceà.
Pel·lícules
Durada: 101'
20.23
Pel·lícula: Lisboa
El João és portuguès i es dedica a vendre cintes de vídeo i cassets musicals per la carretera. La seva vida és pura rutina. Però un dia una dona d'uns 40 anys, la Berta, elegant, atractiva i absolutament estranya en aquell lloc, es creua en el seu camí. La Berta li explica que el seu cotxe s'ha espatllat i recorre a ell perquè la porti fins a Lisboa. Aquest favor, a què el João no té més remei que accedir, convertirà el seu viatge en un perillós malson.
Pel·lícules
Durada: 97'
22.00
Pel·lícula: Cabo blanco
Un home fugit de la justícia americana es refugia a Cap Blanc, on arriba una embarcació destinada a la investigació científica, davant de la qual figura un antic nazi que ara dirigeix activitats misterioses.
Pel·lícules
Durada: 101'
23.41
Pel·lícula: Vuelta al infierno
Kathleen Martin és la periodista encarregada de cobrir la reunió de la Companyia Eco al Vietnam. No obstant això, la missió de la Kathleen fa un gir inesperat quan descobreix que el capità Ramsey va ser acusat de donar les coordenades errònies per a un bombardeig.
Pel·lícules
Durada: 127'
01.48
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 252'