Programació Cuatro

Dijous, 23 gener de 2020
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 70'
08.10
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 45'
08.55
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 55'
09.50
Alerta Cobra
72 horas de miedo (I)
El Ben i el Semir tenen una companya nova, Claudia Wolters, el pare de la qual, el Norbert, és un vell amic del Herzberger. Una de les seves primeres tasques és enfrontar-se al robatori d'un vehicle de policia. Sembla que els capos de la droga hi estan implicats, però el cas es torna més complicat quan la Claudia és assassinada amb la mateixa arma utilitzada en el robatori. Un cas molt intrigant que és difícil de resoldre.
Sèries
Durada: 50'
10.40
Alerta Cobra
72 horas de miedo (II)
Mentre el Semir i l'Andrea compren un cotxe nou, un mecànic és assassinat. El venedor surt corrent, cosa que fa que sigui el principal sospitós de l'assassinat. Els agents descobreixen molt ràpidament que l'assassinat del mecànic amaga un delicte molt més gran, el contraban d'armes.
Sèries
Durada: 60'
11.40
Alerta Cobra
La competición
La policia de Califòrnia treballa conjuntament amb l'Alex i el Semir en una simulació de rescat d'ostatges, a més de l'ajuda de la policia Jessie Tumer. Quan van als jutjats creuen veure el marit mort de la Jessie, el Sam, que acaba fugint. Comença una persecució en la qual la policia americana acaba sent segrestada. El Semir i l'Alex l'han de rescatar.
Sèries
Durada: 60'
12.40
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 5'
12.45
Mujeres y hombres y viceversa
Dating show en què els participants del programa tenen cites romàntiques amb concursants del sexe oposat per determinar el seu grau d'afinitat.
Altres
Durada: 70'
13.55
El concurso del año
L'Elisabeth i el Rafael són una parella de nòvis de Còrdova que viuen junts des de fa un any. Venen disposats a guanyar els 50.000 euros del premi per invertir-ho en una doble finalitat: realitzar algunes reformes en el seu habitatge i viatjar a Bali.
Altres
Durada: 65'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 130'
19.45
Ven a cenar conmigo
La María, la més jove del grup, és la quarta amfitriona de la setmana. Aposta per un menú amb noves versions de receptes tradicionals, en què inclou el seu estil personal. Durant la vetllada, ha de demostrar que la seva joventut no està renyida amb la qualitat dels seus plats i intenta reduir la creixent tensió entre alguns dels seus convidats.
Altres
Durada: 60'
20.45
Copa del Rey
El torn d'avui és per a la Cultural y Deportiva Leonesa, enquadrat en el Grup II de Segona Divisió B, que rep el Club Atlético de Madrid. Comentaristes: José Antonio Luque, Pablo Pinto i Kiko Narváez. Des de l'Estadi Municipal Reino de León.
Esports
Durada: 130'
22.55
En el punto de mira
Mi vecino es un ladrón
Cada any es denuncien més de 90.000 robatoris a Espanya. Els que els perpetren estudien els moviments de les seves víctimes, coneixen les seves pertinences més preuades i trien el moment més oportú per entrar a robar. No obstant això, hi ha persones que tenen tota aquesta informació per endavant: els propis veïns. El reportatge d'avui aborda diversos casos en què els lladres són persones properes a les víctimes, gent de la mateixa localitat o fins i tot de la mateixa comunitat que aprofita aquesta circumstància per actuar sovint impunement.
Altres
Durada: 100'
00.35
En el punto de mira
Carteristas y nuevos millonarios españoles
Programa de reportatges en què un equip de reporters es desplaça a diversos punts del planeta, entre ells Índia, Xina, Sud-àfrica, Itàlia i Eslovàquia, per investigar diferents notícies relacionades amb l'actualitat.
Altres
Durada: 90'
02.05
En el punto de mira
Verano en Marbella
Programa de reportatges en què un equip de reporters es desplaça a diversos punts del planeta, entre ells Índia, Xina, Sud-àfrica, Itàlia i Eslovàquia, per investigar diferents notícies relacionades amb l'actualitat.
Altres
Durada: 75'
03.20
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 40'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'