Administracions

Joan Hurtós, elegit nou alcalde de Borrassà en substitució de Ferran Roqué

En el seu primer discurs, es va comprometre a donar continuïtat al projecte municipal ja iniciat, en què destaca l’espai polivalent de Cal Governador

“Amb il·lusió, responsabilitat i molta voluntat de servei” va assumir, ahir al migdia, l’alcaldia de Borrassà Joan Hurtós, que substitueix en el càrrec Ferran Roqué , que havia dimitit arran de la seva elecció com a membre de la Sindicatura de Comptes. Hurtós era el número dos de la llista de Junts de les últimes municipals i, en aquest mandat, presidia la comissió municipal de serveis i equipaments. El relleu es va formalitzar en una votació en un ple extraordinari que va ser un simple tràmit, atès que Junts és l’únic grup representat en el consistori . Davant dels companys regidors i la quinzena de persones que van assistir a la presa de possessió com a públic –entre què, Ferran Roqué– Hurtós es va comprometre a donar continuïtat al projecte “de donar qualitat de vida i benestar a la gent de Borrassà”: “Amb l’empremta de la nostra manera de fer, amb respecte als nostres valors i al nostre entorn i al llegat que hem rebut”, va dir.

Cal Governador

El nou alcalde va assumir el repte de “recuperar el pols” del municipi, després del parèntesi de la pandèmia. A banda d’altres inversions, l’objectiu més important a curt termini, va concretar, és “fer de l’espai Cal Governador [una gran finca adquirida recentment per l’Ajuntament amb la intenció d’adequar-la com a espai polivalent] el centre neuràlgic de la vida local, un lloc al mig del poble on la gent de Borrassà trobi el seu espai, la seva activitat i els serveis que necessiti i desitgi”.

Hurtós va anunciar que els primers passos cap a aquest objectiu seran obrir la piscina municipal, aquest estiu, consolidar l’estructura principal de l’edifici, ubicar-hi un centre d’atenció a la gent gran en la mateixa finca, definir les activitats que s’hi organitzaran (com ara, el casal d’estiu i el festival Sons de Nit) i habilitar na zona de pícnic, de passeig i d’esbarjo.

LA FRASE

El compromís amb la millora de la qualitat de vida de la gent de Borrassà és el nostre objectiu
Joan Hurtós
ALCALDE DE BORRASSÀ

Agraïment al mestratge d’en ‘Fernando’

L’alcalde entrant va agrair al seu predecessor, en Fernando, com anomenen col·loquialment Ferran Roqué al poble, el seu mestratge: “El que he après de tu de fer de Borrassà un poble d’excel·lència, on la gent que hi viu cada dia hi visqui més bé”, va dir. Hurtós també va donar les gràcies als companys de l’equip de govern i a la nova regidora Mireia Juncosa, i “per descomptat”, a tots els veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró