Administracions

Inauguren el centre de dia del Toribi Duran de Castelló

El servei té capacitat per donar servei a una vintena de persones

El centre de dia de la Residència Toribi Duran de Castelló d’Empúries es va inaugurar a finals de la setmana passada. Les obres d’adequació de l’edifici del Cau ja fa unes setmanes que estan enllestides. La nova obertura ha estat possible gràcies a un acord a tres bandes entre els propietaris de l’immoble, l’Ajuntament i la Fundació Santa Llúcia.

El nou servei, gestionat per la Fundació Privada Hospital de Santa Llúcia, està situat davant la residència i disposa de capacitat per a vint persones.

L’horari és de nou del matí a sis de la tarda i inclou el servei de transport adaptat a domicili, de dilluns a divendres de nou del matí a sis de la tarda i a tota la comarca.

Les millores

L’edifici disposa d’una sala polivalent on es fan activitats, zona de menjador, una sala de fisioteràpia, la cuina i un espai amb una barra amb pica i rentaplats on els mateixos usuaris poden servir-se un refresc, rentar plats i desenvolupar activitats quotidianes que els ajuden a no perdre hàbits.

A l’acte d’inauguració hi ha assistit l’alcalde i president de la Fundació Santa Llúcia, Salvi Güell; Núria Butinyà, gerent de la Residència Toribi Duran; Laura Guerrero, directora del Centre de Dia; i regidores i regidors de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia