Administracions

La Diputació de Girona afirma que és competent per modificar el projecte de la variant de Vilafant

La Diputació de Girona respon a la plataforma No a la Variant de Vilafant afirmant que el president de la institució està facultat i és competent per aprovar modificacions al projecte. L’entitat opositora havia assegurat en un comunicat que aquest no era competent.

Des de la Diputació, en un comunicat fet públic ahir, s’afirma que el seu president està facultat per “resoldre les rectificacions o modificacions de les relacions de propietaris, parcel·les o superfícies afectades, motivades per les incidències que puguin sorgir durant el replanteig o l’execució de les obres del projecte constructiu d’obres de condicionament d’un tram de la carretera”. Segons exposen en el comunicat, aquesta modificació es pot fer tal com s’estableix en el decret que ho regula: Modificar afectacions als serveis afectats pel condicionament tram de la carretera GIP-5129, de Vilafant a Borrassà, amb nou pont sobre el Manol. En conseqüència, i segons el decret amb número d’expedient 2020/8148, és incorrecta l’opinió que la plataforma No a la Variant de Vilafant va fer públic dilluns passat. La plataforma, formada per les propietàries i veïns de Can Massanet i del municipi de Vilafant, a l’Alt Empordà, ha entrat al registre de la Diputació de Girona un nou recurs potestatiu de reposició –aquest cop contra un decret de Presidència aprovat el passat 15 de febrer– perquè qüestionen que la resolució modificava les afectacions produïdes pel trasllat dels serveis –les torres d’electricitat– en el projecte de la variant al voltant del poble des de la carretera GIP-5129, en el tram damunt del riu Manol, fins a la carretera N-260.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla