Administracions

Via lliure al nou edifici d’aparcaments i a la nova entrada de Sant Feliu

Urbanisme avala la modificació del POUM que va tramitar l’Ajuntament guixolenc

Llum verd, també, al pla especial del col·legi Pompeu Fabra de Salt

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona va aprovar ahir definitivament la modificació del planejament municipal de Sant Feliu de Guíxols per tirar endavant un edifici d’aparcament en altura amb 300 places i, a més, la configuració d’una nova entrada a la ciutat pel nou traçat de la carretera de Tossa.

L’equip de govern de Sant Feliu (Tots per Sant Feliu i el PSC) havia previst dues àrees d’aparcament públic per contenir els vehicles abans que arribin al passeig del Mar: una a l’entorn de la carretera de Palamós i l’altra al voltant de l’estació d’autobusos i de la carretera de Tossa. Aquestes són, a més, clau perquè formen part no només del projecte conjunt de ciutat, sinó del futur Museu Carmen Thyssen. En l’avantprojecte que va redactar el govern, i segons ja va explicar al seu moment l’alcalde, Carles Motas, era imprescindible poder disposar d’un edifici d’aparcament en superfície, en soterrani i amb diferents plantes d’alçària, connectat mitjançant un túnel sota la ronda Narcís Massanas.

La modificació del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) guixolenc, doncs, resol l’encaix d’aquesta edificació. L’àmbit de la modificació se situa entre l’estació d’autobusos, la piscina municipal de la Corxera, el Club de Tennis Guíxols i la carretera GI-682, i comprèn una superfície d’uns 11.800 m².

Altres aprovacions

La comissió també va aprovar definitivament la modificació del pla especial del col·legi Pompeu Fabra de Salt, que preveu l’ampliació del conjunt escolar fins als prop de 4.000 m² de sostre. Aquest sostre servirà per ampliar l’actual edifici de secundària amb despatxos i aules, construir aules en planta baixa a l’edificació B i per a una possible habilitació d’una segona planta a l’edifici de primària. Finalment, també s’ha donat llum verd a una modificació del planejament municipal de Castelló d’Empúries per a la construcció d’un edifici polivalent i un espai públic a la plaça de les Palmeres i la zona portuària, en substitució d’un aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona

Cap a la “taxa justa” de residus, a Girona

Girona

Fundesplai augmenta el nombre de participants a les seves activitats

Barcelona

Més expedicions i millores d’horaris del bus cap a Barcelona

CASTELLBISBAL
societat

El polígon petroquímic de Tarragona comptarà amb 575 sensors de risc químic

tarragona
barcelona

Colau i Asens s’embarcaran a la Flota de la Llibertat per portar ajuda a Gaza

barcelona
Unió Europea

Brussel·les requereix informació a TikTok sobre la nova aplicació

Barcelona
pensament

El funeral de Josep-Maria Terricabras serà demà al matí al Tanatori

Girona