Administracions

Congelen impostos i taxes un altre cop a Maçanet de la Selva

L’any vinent, els veïns de Maçanet de la Selva pagaran les mateixes quantitats que aquest any en qüestió d’impostos i taxes municipals. La congelació de tributs es va aprovar ahir en un ple extraordinari de l’Ajuntament en què tots els regidors van votar-hi a favor, excepte el representant de Tots Som Poble, que s’hi va abstenir.

D’aquesta manera –van dir a l’equip de govern– es vol evitar un perjudici per a les economies domèstiques. “Tot s’ha encarit i la ciutadania necessita pagar menys”, va indicar l’alcaldessa, Natàlia Figueras. De la seva banda, la regidora d’Hisenda, Anna Fàbregas, va fer notar que tampoc es van apujar els tributs municipals de l’actual exercici.

En el mateix ple, el consistori de Maçanet va aprovar unes modificacions de crèdit per tal d’incrementar les partides que tenen a veure amb la despesa energètica, arran de l’increment que ha experimentat en els darrers mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia