Administracions

S’amplia la plantilla de la Policia Municipal amb noves places

L’Ajuntament convoca set places, dues d’elles per a dones, pel que el cos arriba als 88 agents

L’Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de set noves places a la Policia Municipal, pel que el cos comptarà, quan acabi el procés, amb 88 agents. El govern municipal pretén d’aquesta manera potenciar la policia de proximitat, amb més presència als barris per enfortir la prevenció i la percepció de seguretat, segons fonts municipals. També vol consolidar la figura de policia assistencial, per donar un millor servei a les víctimes més vulnerables.

La convocatòria preveu dues places per a dones, amb l’objectiu d’incrementar la presència femenina al cos. És la segona vegada que es fa una reserva específica per a dones, que han de superar les proves i obtenir una puntuació que no sigui un 15% inferior respecte als candidats homes que les precedeixin. “Un cop finalitzat aquest procés comptarem amb 88 efectius, un xifra important de cara a continuar millorant la seguretat a Gavà. A aquests reforços de personal se suma la inversió que estem fent tant en el parc mòbil com en el nou dispositiu de videovigilància amb càmeres de lectura de matrícules”, ha destacat l’alcaldessa, Gemma Badia. El 2022 es van incorporar a la plantilla vuit efectius nous, i ara que comença la temporada de platja s’ha reforçat el cos amb cinc agents interins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia