Societat

Un selvatà, a la presó dominicana per abusos

Un veí de la Selva del Camp, G.F.O., de 40 anys, va ser detingut el 17 d'agost a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, acusat d'abusos sexuals a menors. Segons va informar la fiscalia del Distrito Nacional a Reusdigital.cat, al detingut se li va imposar un mes de presó preventiva, que actualment compleix al Centro de Rehabilitación 20 San Cristóbal.

El fet també va ser difós per diversos mitjans caribenys, els quals van informar que “en el moment de la detenció, G.F.O. estava en companyia de tres menors, als quals oferia menjar i obsequis a canvi de favors sexuals”. Aquests mitjans també van apuntar que “al detingut se li van trobar estimulants sexuals”, i que en ser preguntat sobre els fets, el detingut va respondre que els portava a menjar picapollo (plat típic a base de pollastre fregit) i després a la platja.

Segons Diario Libre, la jutgessa del cas va acceptar la petició de la fiscalia, la qual va entendre que G.F.O. va violar els articles 410 i 396 de la llei de protecció dels drets dels nens i adolescents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia