Societat

policial

immigrants

Troben deu immigrants en camió procedent de Turquia

Estaven enmig d'un carregament que ha arribat aquest matí a un magatzem de l'empresa Mango a Lliçà d'Amunt

Són traslladats a l'hospital de Granollers per sotmetre'ls a una revisió mèdica

Una desena d'immigrants han estat localitzats aquest dimecres enmig de la càrrega d'un camió procedent de Turquia, han informat els Mossos d'Esquadra.

Segons fonts policials i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) la troballa s'ha fet a l'interior d'un vehicle que ha arribat aquest matí a les instal·lacions de l'empresa Mango a un polígon de la localitat de Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental).

Segons han informat els Mossos d'Esquadra a l'ACN, els fets s'han produït poc abans de les set. En arribar a les instal·lacions de la central logística de l'empresa tèxtil, situada al polígon de la localitat els responsables del control seguretat han detectat que el precinte del vehicle havia estat manipulat. Aleshores han obert el camió i han descobert deu persones a l'interior: sis adults i quatre menors, dels quals es desconeix de moment la nacionalitat.

Després de donar aigua i menjar als immigrants han avisat els Mossos d'Esquadra i el SEM, que ha desplaçat al lloc dues ambulàncies i un vehicle d'intervenció ràpida.

Els deu polissons han estat traslladats a l'hospital de Granollers per ser sotmesos a una revisió mèdica. Segons el SEM, es troben en bon estat de salut, tot i que un d'ells presentava un quadre de vòmits.

Els Mossos han obert una investigació i ha pres declaració al conductor, que ha assegurat desconèixer que en el camió hi viatjaven ningú més.

Fonts pròximes a la investigació han explicat a Efe que el camió en el qual viatjaven els immigrants va sortir del port d'Izmir, a Istanbul (Turquia), en ferri fins al port francès de Seta, al districte de Montpeller, punt des del qual va cobrir per carretera la resta del trajecte fins a Lliçà de Munt.

El conductor que ha portat el camió fins a Lliçà és de nacionalitat turca i va recollir el remolc al port francès, de manera que només ha cobert l'últim tram del trajecte i no des de Turquia.

El remolc va ser introduït al ferri per un altre conductor, que se'n va desentendre al port turc.

El vehicle ha quedat immobilitzat a les instal·lacions de Mango a l'espera de les decisions que prengui la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia