Agermanen la mongeta de Caldes amb la de Tolosa

Els restauradors de Caldes d'Estrac han decidit aquest any aparcar la mongetada que des de fa onze anys té lloc a Caldes, i el govern municipal ha inventat una nova fórmula per mantenir la referència d'aquest esdeveniment que gira entorn de la mongeta del ganxet, un dels productes més preuats del poble, juntament amb el pèsol de la floreta. Així, els dies 14 i 15 de novembre, la mongeta caldenca anirà de la mà de la famosa mongeta de Tolosa (Guipúscoa), que es caracteritza per ser de color negre i de mida petita i que serà cuinada en directe pel prestigiós restaurador basc Roberto Ruiz Aginaga. Diumenge tindrà lloc el tast popular a càrrec d'aquest reconegut restaurador a l'esplanada de Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA
administracions

Noves protestes de la Policia Local de Mataró al ple

mataró

Adjudiquen les obres de reparació de la sèquia Monar

GIRONA
societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona

Fan una estada al Trueta per identificar necessitats clíniques

girona
Infraestructures i serveis

Les obres d’adaptació a l’intercanviador de Verdaguer començaran a la tardor

Barcelona

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA