Societat

Futbol

Vuit seus del mundialet a la Costa Daurada

L'organització confirma el trasllat a Cambrils de la trobada, que serà a l'abril

El mundialet de clubs de futbol base, que fa un mes ja es va avançar que es faria a la Costa Daurada, tindrà seus en vuit municipis de les comarques del Tarragonès i el Baix Camp, segons va confirmar ahir l'organització de l'esdeveniment. Com ja s'havia avançat, la seu central serà Cambrils, que concentrarà la major part de la competició. El mundialet tindrà lloc entre els dies 8 i 15 d'abril, però s'ha associat a més amb la Costa Daurada Cup, una altra competició de futbol base que ja es feia a la Costa Daurada i que farà servir les mateixes instal·lacions que l'esdeveniment internacional del 14 al 16 d'abril.

En concret, a Cambrils hi haurà dotze camps de futbol 7, una vela gegant i un estadi itinerant amb capacitat per a 7.000 persones. Els altres municipis seus seran Salou (on s'allotjaran la majoria de participants), Vila-seca, Reus, Riudoms, Constantí, el Morell i la Pobla de Mafumet.

L'organització del mundialet preveu que la trobada pugui generar un impacte econòmic a la zona d'aproximadament set milions d'euros. Fins ara, l'esdeveniment es feia a Portugal. És previst que hi participin vora 5.000 nens futbolistes d'entre sis i tretze anys pertanyents a 300 clubs de fins a 40 estats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia