Societat

societat

El segon premi deixa 22 milions d'euros al País Valencià

El número 4.536 està molt repartit per tot el territori

El segon premi del sorteig extraordinari de loteria de Nadal, el número 4.536, ha deixat 22.250.000 euros repartits per les tres demarcacions del País Valencià. La demarcació més agraciada amb aquest premi ha sigut València. En concret, l'administració de loteria número 104, situada en el Centre Comercial El Saler, ha venut 15 sèries d'aquesta xifra, és a dir, ha repartit un total de 18.750.000 euros.

Altres administracions del territori valencià han venut dos dècims –a Alacant– o tres a Algemesí. Mentre que 19 administracions de l'autonomia han venut un dècim solt. El número va ser cantat a les 11.21 hores en el primer filferro de la sisena taula.

El premi ha caigut en la ciutat de València, Callosa del Segura, Torrevella, Benidorm, Bocairent, Algemesí, Alacant, Jalance Xàbia, Alfàs del Pi, Oriola, Villena, Torrevella, Sant Vicent del Raspeig, Llucena del Cid, Montanejos, Requena, Paterna, Torrent, Alaquàs i Llombai. A Paterna, València i Benidorm ha sigut venut en dues locals diferents i en quatre d'Alacant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia