Societat

successos

rescat

Rescaten una família que havia quedat encallada per la neu durant tota la nit en una pista forestal de Setcases

La germana gran ha donat l'alerta en veure que els seus pares i germans no havien tornat a casa

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dilluns a primera hora del matí una família formada per dos adults i dos menors que havia quedat encallada per la neu amb el seu vehicle durant tota la nit en una pista forestal entre Setcases i Espinavell, al Ripollès.

La recerca s'ha iniciat a les cinc de la matinada després que la germana gran alertés que els seus pares i germans no havien tornat a casa i al voltant d'un quart i cinc minuts de vuit del matí els Bombers han pogut localitzar-los en bon estat, ja que durant aquestes hores han estat a l'interior del vehicle.

Segons els Bombers de la Generalitat, després de quedar encallats amb el cotxe no van poder avisar ningú perquè es trobaven en una zona sense cobertura. En la recerca, hi ha participat una dotació i estava previst que amb la sortida del sol s'incorporés un helicòpter, tot i que al final no ha estat necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia