caldes d'estrac

Reparteixen prop de 400 racions de mongetes de Tolosa

Més de 380 persones van tastar les reconegudes mongetes de Tolosa aquest cap de setmana a Caldes d'Estrac. Els restauradors van refermar l'èxit de la nova orientació que s'ha volgut donar a la cita gastronòmica que se celebra cada any dedicada a la mongeta del ganxet. El prestigiós cuiner del restaurant Frontón de Tolosa, Roberto Ruiz Aginaga, va ser l'encarregat de cuinar més de 30 quilos de les famoses alubias, amb l'acompanyament de morcillas i guindillas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt