Societat

Metereologia

La neu continua afectant una trentena de carreteres del Pirineu i Prepirineu

El telèfon d'emergències 112 rep 116 trucades per incidències relacionades amb les nevades

La neu caiguda en les darreres hores a la meitat nord de Catalunya continua afectant una trentena de carreteres, on és obligatori l'ús de cadenes o bé hi ha neu i gel a la calçada, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La majoria de vies es troben al Prepirineu i Pirineu tot i que només n'hi ha una on s'hagi prohibit la circulació, concretament la GIV-4016, entre Planoles i Toses.

La majoria de vies afectades són secundàries, a excepció de l'N-260 entre Fontanals de Cerdanya i Ribes de Freses (inclou la Collada de Toses) i C-26, on són obligatoris els equipaments entre Berga i Borredà i hi ha neu i gel a la calçada entre Ripoll i les Lloses, així com a la C-38, a Sant Joan de les Abadesses i la C-17, a Ripoll. D'altra banda, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 116 trucades per incidències derivades de les nevades.

D'altra banda, segons el Consell Comarcal de la Garrotxa, l'Escola de Riudaura està tancada i la ruta de transport escolar entre aquest municipi i Olot ha quedat anul·lada. També està parcialment anul·lada la ruta que connecta amb Oix.

Al Ripollès les escoles obriran a mig gas perquè es desconeix si els professors i els alumnes podran arribar als centres. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 116 trucades per incidències derivades de les nevades. Des del Ripollès se n'han rebut 28, des del Berguedà 16, des de la Cerdanya 13 i des de la Garrotxa 13.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia