Societat

Més de 200 trucades al 112 per la forta ventada

Els Bombers han treballat en la retirada d'arbres i branques a nombroses poblacions com Palamós, Palafrugell, Cervera o Lles de Cerdanya

El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 208 trucades per la forta ventada de les darreres hores, la majoria concentrades al Barcelonès (43), Baix Empordà (39) i Baix Llobregat (21). Segons dades de les estacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), destaquen ratxes com els 103,7 quilòmetres per hora de Malgrat de Mar, els 96,8 quilòmetres per hora d'Alguaire, els 94,3 km/h de Mas de Barberans, els 91,8 km/h de Font-rubí o els 87,8 quilòmetres per hora del Port de Barcelona.

La majoria d'avisos al 112 han estat per retirar arbres i branques caigudes, fer sanejaments de façanes i teulades o retirar mobiliari urbà en perill de caure (cartells publicitaris, tendals, antenes, xemeneies, cablejat o finestres). A Lles de Cerdanya, els Bombers han treballat de bon matí en la retirada de dues branques de grans dimensions que havien caigut a sobre de quatre cotxes estacionats a la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia