Medi ambient

MEDI AMBIENT

Visita guiada per conèixer la fauna del delta del riu Tordera

Tres grups de quinze persones coneixeran aquest diumenge el nou espai creat des de principis del 2020 entre Blanes i Malgrat amb el temporal ‘Glòria’, en el marc de la Setmana de la Natura

L’Ajuntament de Blanes ha obert les inscripcions per a la visita ornitològica d’aquest diumenge al delta del riu Tordera, entre Blanes i Malgrat de Mar, un espai format a principis del 2020, després del temporal Glòria. La visita tindrà lloc des de 2/4 de 9 del matí fins a la 1 del migdia i està estructurada en tres torns, amb grups de 15 persones cadascun. Les rutes començaran a 2/4 de 9, a les 10 i a 2/4 de 12. La visita forma part dels actes de la Setmana de la Natura, que s’allargaran fins al 4 de juny.

Segons informa el consistori, les visites estan dissenyades per a públic de totes les edats i seran gratuïtes, amb grups formats per unes 15 persones, comptant amb la col·laboració de l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera (NatMont). Les inscripcions s’han obert aquest dilluns 16 de maig a la web de l’Ajuntament de Blanes, i s’aniran adjudicant les places per assistir-hi en funció de l’ordre d’inscripció que vagi havent-hi, i fins a tancar el nombre total possible.

També estan obertes les inscripcions per al taller familiar sobre la tortuga marina, que tindrà lloc el 4 de juny, primer amb una xerrada divulgativa a la Biblioteca Comarcal i després a la platja a partir de les 11 del matí. El consistori afirma que és una experiència relacionada amb la protecció de la tortuga babaua (Caretta caretta) per divulgar l’espècie entre la ciutadania.

L’Ajuntament de Blanes s’ha proposat aquest 2022 fer un pas més en l’àmbit de l’educació mediambiental, i ha programat diverses activitats que incideixen especialment en tres àmbits. Es tracta d’aprofundir en la protecció de la natura i la biodiversitat; seguir treballant en la sostenibilitat; i conscienciar sobre la lluita contra el canvi climàtic i com s’hi pot contribuir. En definitiva, gaudir de la natura respectant l’entorn natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT

Crearan vint places regulades per aparcar autocaravanes pagant 5 euros

TERRASSA
moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

Barcelona
política

Agents de la Guàrdia Urbana irrompen al ple per reclamar millores salarials

TARRAGONA

Destinaran 1,8 milions per reparar “amb urgència” el passeig de Fenals

lloret de mar

Jaume Cruset i Ballart, pregoner de les Festes de Primavera de Girona

GIRONA

Trobada entre el Consell Intercomarcal de la Gent Gran i la Generalitat

GIRONA

Adjudiquen el projecte per construir 66 habitatges de lloguer

lloret de mar