Societat

Gastronomia

Conèixer i difondre les llavors locals

La 5a Fira de la Llavor de Roda de Ter tindrà furgoteques i la col·laboració especial de Pep Palau i Nandu Jubany

Recuperar, difondre i revalorar les llavors locals o tradicionals són els objectius de la Fira de la Llavor de Roda de Ter, que aquest cap de setmana celebra la cinquena edició. Per a l'ocasió, tindrà la col·laboració especial del gastrònom Pep Palau, dels cuiners Nandu Jubany (Can Jubany) i Marçal Curriu (cap de cuina d'Els Casals), el col·lectiu Eixercolant, en Jordi Coromina de l'Horta de Tavertet, L'Era, El Casalot i la comunitat d'aprenentatge i lliure desenvolupament RIU, entre altres. Una de les novetats d'aquest 2017 és que el servei de bar es farà a través de furgoteques i parades amb servei de menjador i/o begudes.

Com en cada edició, el dia de la fira, diumenge, hi haurà mercat de productes artesans, ecològics i relacionats amb les llavors, així com tallers, espectacles i altres activitats –dissabte es farà la xerrada inaugural–. Tancarà la mostra la segona edició del concurs de conserves d'hortalisses, fruites i bolets, enguany amb el cuiner Nandu Jubany formant part dels membres del jurat (www.rodadeter.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró