Societat

esports

Special Olympics

Pol Puiggener guanya la plata als Special Olympics d'hivern

Els alumnes de l'Escola Santa Maria de l'Alba i membres de l'Associació Alba de Tàrrega van homenatjar aquest dimecres el seu company Pol Puiggener per l'èxit que acaba d'aconseguir als Special Olympics d'hivern que s'han celebrat entre el 14 i el 25 de març a Àustria.

Amb només 14 anys va aconseguir la medalla de plata en esquí nòrdic en la categoria dels 2.500 metres, tot i ser el membre més jove de l'equip.

Orgullós, va ensenyar als seus companys la medalla. Des de l'Escola Alba li van dedicar un emotiu vídeo en què van recollir fotografies i moments de la seva participació als Jocs d'hivern. Maite Trepat, directora de l'entitat, li va lliurar un diploma de reconeixement pel seu esforç. Aquest any als jocs mundials, hi han participat un total de 3.000 esportistes i, d'aquests, 13 eren de la delegació catalana. Puiggener ha estat l'únic representant de la demarcació de Lleida. En Pol fa escolarització compartida i assisteix uns dies a l'Escola Alba i els altres dies a l'institut on viu, a Santa Coloma de Queralt. A més de l'esquí alpí i de fons que practica des dels 6 anys, competeix en natació amb el Club Esportiu Alba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia