Societat

Detinguda la conductora que ha atropellat mortalment dos ciclistes

Dos ciclistes han mort aquest diumenge al matí al ser atropellats per un vehicle mentre circulaven per la N-332 al terme municipal d'Oliva (València), segons han informat fonts del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat. La conductora del vehicle, una dona de 28 anys, ha donat positiu per alcohol i drogues en el control d'alcoholèmia practicat després de l'accident, i ha quedat detinguda.

El sinistre s'ha produït en el quilòmetre 206 de la N-332 entre Oliva i Dénia, en el terme municipal d'Oliva, i dos dels ciclistes han mort atropellats. A conseqüència de l'accident, altres tres persones que anaven en el mateix escamot han resultat ferides: una en estat molt greu, dos menys greus i una de lleu.

Els tres afectats han estat traslladats en ambulància a l'Hospital La Fe de València, La Ribera de Alzira (València) i el centre de Dénia (Alacant). El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat Alfa 9 a la zona.

Després de l'accident, la carretera N-332 roman tallada per les ambulàncies desplaçades a la zona, per la qual cosa s'ha establert una ruta alternativa per camins veïnals asfaltats i l'autopista AP-7 d'Ondara a Oliva, segons Trànsit.

La dona ha sigut arrestada per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i tres per lesions greus, i passarà a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia