Educació

Sant Fruitós clou el concurs de contes

S'han recollit 323 títols originals, que han estat creats per nens de 9 a 12 anys

La sala polivalent de la biblioteca de Sant Fruitós de Bages va ser aquest cap de setmana el marc de l'acte de lliurament dels premis del 28è Concurs Infantil de Contes, que cada any organitzen per la festivitat de Sant Jordi la biblioteca municipal, el Setmanari Montpeità i l'Ajuntament de la població. Està adreçat als alumnes de primària de les escoles del municipi. Aquest any s'han recollit 323 contes originals.

En categoria de 9 a 10 anys (A), el jurat va premiar La cullera Alimenta, d'Òscar Alba Ferrer; La princesa amb texans, de Martina Palacios Pascual, i Una vida amb final feliç, de Clàudia Querol.

En categoria d'11 a 12 anys (B) es van imposar Els estranys veïns, de Kevin Acera Martínez; El sol adormit, d'Anna Penadés Martorell, i Un dissabte excepcional al mar, de Jordi René Reyes Crespo.

Durant l'acte, els contes guanyadors van ser llegits mentre l'il·lustrador local Joan Romero els donava vida en directe amb els seus dibuixos fets. Tots els contes guanyadors seran publicats en el suplement infantil Montpetit del setmanari Montpeità.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia