Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

La canícula continua aquest dilluns

L’ambient serà assolellat arreu tret d’algunes nuvolades aïllades al Pirineu a la tarda

La temperatura es mantindrà molt alta amb temperatures superiors als 35 graus a l’interior

  • VÍDEO: Butlletí del Servei Meteorològic de Catalunya

Aquest dilluns es repetirà l’ambient de ple estiu del cap de setmana, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El dia començarà assolellat a tot el territori i només a a punts del Pirineu creixeran algunes nuvolades aïllades a partir del centre del dia que podran deixar algun ruixat feble i minso.

La temperatura es mantindrà molt alta, amb màximes al voltant o fins i tot superiors als 35 ºC a l’interior, si bé no arribaran als extrems d’aquest diumenge. De cara a la resta de la setmana les temperatures tendiran a l’alça.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Diumenge d’estiu

acn

Els termòmetres s’han disparat aquest diumenge a gran part de Catalunya fins a nivells més propis dels mesos de juliol o agost, amb màximes entre els 35ºC i els 38ºC, especialment a les comarques de Ponent (Segrià, Pla d’Urgell, Urgell, Noguera, Garrigues, Segarra) i en algunes de la Catalunya Central (Bages i Solsonès).

Segons dades de les estacions automàtiques del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), a dos quarts de sis de la tarda destaquen registres com els 38,1ºC d’Alcarràs, els 37,3ºC d’Alfarràs, els 37,1ºC d’Aitona, els 37ºC de Tàrrega, els 36,8ºC de Castellnou de Bages o els 36,6ºC de Sant Salvador de Guardiola.

A les Terres de l’Ebre, les temperatures més elevades s’han registrat com és habitual a la Ribera d’Ebre amb 36,1ºC a Vinebre. A Girona, sobresurten els 35,8ºC de Fornells de la Selva.

A la costa, les màximes han estat més moderades –entre 26 i 31ºC– però la sensació de calor ha estat ala per la forta xafogor. A Viladecans, el termòmetre ha pujat fins als 31ºC amb humitat del 58%. Al barri del Raval de Barcelona la màxima s’ha enfilat fins als 31,7ºC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia