Infraestructures i serveis

El GEiEG inicia el pla de millora integral de les instal·lacions

L’entitat engega a partir d’aquest mes d’agost un projecte de renovació i modernització de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí comença avui un important pla de millora i ampliació de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç. El projecte inclou una desena d’actuacions en una aposta per fer un salt qualitatiu, que permetrà ampliar l’oferta actual de serveis i usos dels diferents espais i obrir noves oportunitats.

En aquest sentit, el president del GEiEG Francesc Cayuela assegura que “havíem de fer un pas endavant, modernitzant, reparant i ampliant les nostres instal·lacions i els serveis que oferim. És bàsic per mantenir tota l’activitat social i millorar l’atenció dels socis i sòcies actuals i dels que vindran, així com mantenir la dedicació a l’esport base i amateur”.

El president també reconeix que “igual que a la resta de clubs de Catalunya, la situació econòmica no és la més òptima però era el moment de fer una aposta clara decidida i fins i tot necessària, per mantenir i fins i tot fer créixer la massa social”. El pla de millores que s’inicien, inclou la construcció d’un nou camp de futbol de gespa artificial al complex del GEiEG de Palau i l’ampliació de la zona de llançaments ubicada a la mateixa instal·lació. Es farà una renovació integral de les dos sales de fitness de Sant Narcís i Sant Ponç i el gimnàs de Palau, destinat a les seccions, creant una nova estètica i funcionalitat dels espais, substituint tota la maquinària i materials de musculació per una de més moderna. També a Sant Narcís es condicionaran i arranjaran les pistes d’hoquei patins Thoro i d’handbol, sanejant, reparant i polint el terra i pintant les línies de joc. Finalment, a Sant Ponç es construiran dos noves pistes de pàdel i es renovaran quatre pistes de tennis substituint la superfície actual per una ràpida de característiques Green Set. Aquestes accions també s’acompanyaran d’una modernització dels serveis, augmentant la graella de serveis i reforçant la gestió tecnològica via online. “Alhora d’elaborar les actuacions que havíem de fer, hem valorat que les seccions puguin continuar fent esport en les millors condicions i els socis i sòcies que usen la resta de serveis, també disposin i gaudeixin de més i noves instal·lacions i més activitats” diu Cayuela.

En paral·lel a aquestes intervencions i durant aquest mes d’agost, també es realitzaran tasques de manteniment i neteja a la piscina coberta de 25 metres del Sant Ponç, treballs que posteriorment, al setembre també es faran a la piscina olímpica. Tot i que el gruix de les obres comença avui, fa mesos que la Comissió d’Instal·lacions està executant diverses actuacions, repintant els equipaments i col·locant nous tancaments que delimiten l’interior de les instal·lacions de Sant Ponç amb el riu Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona