Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Inicien les obres de les carreteres T-310z i T-321 entre Mont-roig i Vilanova d’Escornalbou

Els treballs, que s’allargaran durant un any, permetran ampliar la calçada fins a vuit metres

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de les carreteres T-310z i T-321 entre Mont-roig del Camp i Vilanova d’Escornalbou, al Baix Camp. Es tracta d’un tram d’uns tres quilòmetres. L’actuació permetrà ampliar la calçada fins a vuit metres, així com eixamplar els dos ponts sobre el barranc de l’Olivera i la Riera de la Font. A més, també es construiran dues rotondes per pacificar el trànsit: una a la intersecció entre ambdues carreteres i l’altra a l’accés de l’Arbocet. La previsió és que els treballs s’allarguin durant un any i no es descarta que puguin afectar el trànsit d’una via per on circulen prop de 2.800 vehicles diaris. La inversió és de 2,5 milions d’euros.

Les obres, on hi treballaran 150 operaris, també inclouran la millora del drenatge, l’execució de cunetes transitables, la renovació de la senyalització horitzontal i vertical i la instal·lació de l’enllumenat a les rotondes. A més, es durà a terme la canalització soterrada de telecomunicacions per poder instal·lar-hi la fibra òptica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia