Societat

Transport

Sant Vicenç posarà de nou un bus nocturn fins a Mataró

El servei, que és gratuït, acosta els joves a la zona d’oci de la ciutat

La línia funcionarà només els divendres

Els joves de Sant Vicenç de Montalt tornaran a tenir al setembre un autobús gratuït els divendres a la nit per anar a la zona de discoteques de Mataró. L’Ajuntament, que ja va fer una prova pilot el maig passat, destaca que la iniciativa va ser tot un èxit, tant pel que fa al jovent com també a les famílies. L’alcalde, Miquel Àngel Martínez (PDeCAT), explica que la valoració és doblement positiva. “Primer perquè la resposta ha estat excel·lent, i segon, però igual d’important, perquè no hem tingut cap incidència”, assegura Martínez, que destaca també que l’objectiu prioritari del servei és minimitzar el risc d’accidents de trànsit dels nois durant el seu temps d’oci. L’autobús reprendrà la ruta amb dues novetats: s’ampliarà el límit d’edat per poder pujar-hi fins als 22 anys i s’obrirà també als joves que no estiguin empadronats al municipi, sempre que quedin places disponibles.

El transport s’oferirà amb un vehicle de 32 places que estarà cardioprotegit amb un desfibril·lador automàtic i, com ja es va fer anteriorment, disposarà d’un servei d’acompanyament a través d’un monitor titulat en emergències sanitàries. Per confirmar la reserva de plaça, és imprescindible fer una inscripció prèvia. El bus nit sortirà cada divendres des del centre cívic a les 23 h i farà una parada al passeig dels Pins, abans de desplaçar-se fins a Mataró. L’hora de tornada serà a les 5 de la matinada de dissabte.

LA FRASE

La resposta del jovent ha estat excel·lent i no hem tingut cap incidència en el servei
Miquel Àngel Martínez
alcalde de sant vicenç


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia